Buna ziua,
Tatal meu detinea (a decedat ) o suprafata de teren intravilan de 900mp. In registrul agricol se regaseste ca intre anii 1981-1985 ,el a platit impozitul pe respectiva bucata de pamant. In anul 1986 ,conform legilor adoptate atunci , si care dadeau voie oamenilor de la tara sa detina numai 250mp in proprietate , respectivul teren a fost introdus in patrimonial CAP-ului local ,si , ca urmare a acestui fapt ,tatal meu nu a mai platit impozit pe el. Dupa revolutie , mai précis in anul 1993, a reinceput sa foloseasca si sa plateasca impozit pe aceeasi bucata ,si figureaza in registrul agricol ca platitor de impozit pina in anul 2014. Specific ca tatal meu nu a avut nici un fel de document pentru a demonstra faptul ca este proprietarul acelei bucati de pamant intravilan.
Intrebarea este : cum trebuie sa procedez /care sint pasii de urmat ,ca sa obtin autentificarea legala a proprietatii mele , ca urmas, pe respectivul teren intravilan.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Stimata doamna Gabriela Pintea
Transcriu din adeverinta care i -sa lu ' tata anul acesta
Acesta este citatul extras din adeverinta , eliberata de societate ,care se refera la grupa de munca ,in care a lucrat tata.
Cu speranta ca o sa ne puteti sa ne indrumati noi va multumim anticipat si va incredintam de intreaga noastra stima si gratitudine p
Tatal meu are varsta de 48 ani si 9 luni .A realizat o vechime in campul muncii de 29 de ani si 5 luni . Din acestia a muncit 21 de ani si 3 luni in conditii speciale de munca.Mai concret a muncit pe platformele marine de foraj din Marea Neagra .
1.)La ce varsta poate sa iasa la pensie anticipata de varsta?
2.)Care va fi cuantumul aproximativ al pensiei anticipate de varsta ?
3.)Care este procedura pe care trebuie sa o urmeze sau sa o indeplineasca ?
Va multumesc anticipat