avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate poolonik

Activitate poolonik

Va multumesc pentru raspuns.Actul constitutiv actualizat este de fapt statutul societatii in care se opereaza doar modificarile ?Adica voi copia statutul societatii iar la capitolul obiect de activitate voi trece codurile caen recodificate si codurile caen pe care le voi adauga.Am facut si un contract de cesiune in care un asociat cesioaneaza partile sociale catre alt asociat din cadrul firmei.In hotararea aga este de ajuns sa specific
1. Aprobarea cesiunii de catre asociatul ..X unui numar de ... parti
sociale catre ...Y,conform contractului Nr.... din ..../..../2009
2.schimbarea structurii participarii asociatilor la capitalul social, ca urmare a cesuinii
3. Completarea obiectului de activitate secundar al Societatii cu urmatoarele activitati :aici voi insira codurile caen cu denumirea lor.
4.redactarea actului constitutiuv actualizat.

Am si eu o nelamurire, am solicitat recodificarea codului caen am schimbat si certificatul de inregistrare dar nu am depus act constitutiv modificat.Acum as dori sa mai adaug cateva coduri caen.Firma are statut si contract de societate(cu coduri caen vechi).In acest caz cum procedez ?Daca intocmesc un act constitutiv actualizat voi trece in el noile coduri pe care le doresc aduagate, dar cu cele vechi cum procedez ??La hotarare aga cum se trec codurile noi ?
463 Comert cu ridicata al produselor alimentare, al bauturilor si al tutunului
4631 Comert cu ridicata al fructelor si legumelor
Sau este de ajuns doar :4631 Comert cu ridicata al fructelor si legumelor
Răspuns la discuția schelele metalice-
Buna ziua, as dori sa adaug cateva coduri caen la obiectul secundar de activitate si am o nelamurire la completarea hotararii aga. In hotarare trebuie trecute si codurile caen in cauza , dar este obligatorie trecerea si denumirii acestora ?
EX :
161 Taierea si rindeluirea lemnului
1610 Taierea si rindeluirea lemnului
Se poate trece doar :
161
1610
In ghidul de la onrc am gasit urmatorul paragraf 'Toate activităţile înscrise în actul modificator vor fi codificate conform Nomenclatorului CAEN actualizat
prin Ordinul nr. 337/2007 al Preşedintelui Institutului Naţional de Statistică, iar obiectul de activitate se
identifică prin grupe CAEN de 3 cifre pentru domeniul de activitate şi prin clase CAEN de 4 cifre pentru
activităţi. Indicarea domeniului şi a activităţii principale se face printr-o grupă de 3 cifre şi printr-o clasă de
4 cifre aparţinând grupei respective.Activitatea principală va fi redată prin clasa CAEN şi denumirea
acesteia conform nomenclatorului".
Inteleg ca doar la activitatea principala ar trebuie trecuta si denumirea.
As dori o lamurire in acest caz.Va multumesc