1. Eu cred ca un act normativ (ordonanta, lege, etc.) poate fi judecat ca fiind constitutional sau nu in cazul in care ceea ce reglementeaza el este vizat/pomenit in constitutie. Este corect?
2. In cazul in care este corect, eu cred ca niciun act normativ privind cainii nu se poate judeca din punct de vedere al caracterului constitutional, pentru ca nici cuvant din constitutie nu face referire la animalele din Romania. Este corect?
Am primit sentinta comerciala nr.12867 din sedinta publica de la 11 noiembrie 2009 a Tribunalului Bucuresti-Sectia a VI-a Comerciala odata cu o Comunicare cu stampila postei cu data de 20.11.2009.
La sfarsitul sentintei este scris "Cu recurs, Pronuntata in sedinta publica, azi 11.11.2009", dar nu e precizat vreun termen.
Prin sentinta s-a hotarat dizolvarea unei societati comerciale pe motivul real ca societatea nu a depus la registrul comertului 2 bilanturi.
Va rog sa-mi spuneti daca termenul de recurs este de 15 zile de la data de 20.11.2009, sau daca nu este asa, care este termenul legal in cazul mentionat de mine. Multumesc.Adresa mea de e-mail este nicu.chirea pe yahoo.com si precizez ca nu-s sigur deloc ca pot utiliza cum trebuie acest forum.