jus80 a scris:
=D> consecinta va fi ca plangerea formulata de dv va fi respinsa, deoarece pozele depuse de dv nu sunt supuse unei exertize ori agreate de vreun expert, fapt pentru care nu vor fi luate in consideratie drept mijloc de proba in ceea ce priveste proba cu incrisuri, pozele depuse de politie sunt agreeate deaorece sunt realizate in laboratoare agreeate si omologate.
Multa stima si multa grija de acum inainte.
Sfat, daca insa se mai judeca, solicitati instantei de judecata sa ia act ca renuntati la proba cu inscrisuri.
Daca nu sunt admise probele mele nu vad de ce ar fi admise ale politiei comunitare care a facut poze tot cu un aparat digital (nu vorbim de cazul in care se fac poze cu camera video montata pe masina de politie).
In privinta admiterii cererii de anulare a pv: prin pozele pe care le-am depus nu am vrut doar sa arat ca nu blocasem trotuarul ci si faptul (adevarat) ca locul trecut in pv nu este cel real (localitatea Mamaia- si eu mai aveam aprox 50m pana la indicator si bariere), lucru care reiese si din pozele pe care le-au trimis cei de la politie. In cazul de fata mai am vreo sansa sa se admita plangerea?
Multe multumiri tuturor pentru sfaturi si pentru promptitudinea cu care le-am primit!