avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate KTLN

Activitate KTLN

Răspuns la discuția concediu medical
Va multumesc inca odata pt rabdarea d-voastra..dar cred ca-mi intelegeti frustrarea...mai ales ca pe toata durata spitalizarii a trebuit sa-mi cumpar seringi de tot felul, pansamente si aproape toata medicatia...nu mai spun ca am peste 25 de ani vechime in cartea de munca si ca bineinteles am cotizat la sanatate..in plus trebuie sa adaug ca si sistemul implantat in operatie a fost cumparat de firma la care lucrez...practic toate "materialele" au fost cumparate de mine...Chiar si "mana de lucru" a fost platita..si anestezistul...stiti doar ca inaintea oricarei operatii se merge la medic cu o "atentie"...dar nu asta ma deranjeaza..caci pt sanatate ajungi sa faci orice compromis....faptul ca nu este obligatoriuacel 75% la plata concediului medical..si mai ales in situatia mea...macar din mila..si tot punea 100%...asta e..traim in Romania
Răspuns la discuția concediu medical
Multumesc...nu pot insa sa nu ma intreb care e criteriul ce-l face pe un medic sa considere cat este procentul cu care poate fi platit un concediu medical ( in conditiile in care inca folosesc plosca si abia reusesc sa ma deplasez cu un cadru metalic pe o distanta de cativa metri..e nevoie de "interventii" ca sa pot fiu trecut la un concediu medical 100% ?...
Buna ziua! Am avut un accident de munca si am suferit o fractura de femur stang..mi s-a facut operatie si mi s-a implantat un dispozitiv dhs cu prelungire.. am inteles ca recuperarea se face in aproximativ 5 luni. As vrea sa stiu daca in in aceasta perioada pot beneficia de concediu medical platit 100%... intreb asta din cauza ca ca am vazut ca am concediu medical platit 100% doar pe perioada spitalizarii...restul intra in alt cod ( o1)...multumesc anticipat!