va multumesc tare mult pentru sfaturi! As vrea sa intelegi ca aceasta teamam a mea reiese si din disperarea mea ca acest copil ar putea fi luat de un om caruia nu ii pasa de el, de nici o culoare si care vrea sa il foloseasca doar ca pe o arma impotriva mea. baietelul are acum varsta de 2 ani si 10 luni.
Mda...din pacate, situatia este foarte delicata. Sotul meu nu a avut nici o implicare in viata acestui copil. In acest moment, este disperat sa se razbune pe mine si stie ca singura modalitate in care poate lovi in mine este acest copil. Sunt o mama atenta si grijulie cu copilul meu si ii ofer tot ce poate fi mai bun, numai ca, din pacate, nu am foarte multa incredere in justitia romana si imi este teama sa nu il pierd pe cel mic, doar pt ca el este o persoana influenta si cu multi bani. In momentul in care ne-am despartit, eu nu i-am cerut nici un ban, nimic, tocmai pt ca nu am vrut sa il implic de nici o culoare. Mi se pare extrem de absurd, cu toate astea, ca un om care este un strain sa poata obtine custodia unui copil doar pentru ca tatal lui nu il recunoaste.
Dar este absurd!! Ce fel de legi avem in tara asta???? Omul asta nici macar nu a vazut copilul decat de vreo 3 ori si vrea sa il ia doar ca sa se razbune! Tatal natural nici nu poate fi vorba sa il recunoasca pentru ca este casatorit si nu as vrea sa ii fac probleme! Chiar nu exista nici o solutie????
Buna seara. Am si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta. Este vorba despre o situatie destul de incalcita dar sper sa ma fac inteleasa. Sunt casatorita, in fapt, dar despartita de sotul meu de mai bine de 2 ani. In timpul casatoriei noastre s-a nascut un baietel...care nu este al sotului meu. El l-a recunoscut, crezand ca este al lui. La cateva luni dupa ce s-a nascut copilul eu m-am despartit de el pentru ca aveam o casnicie extrem de subreda. Acum el s-a hotarat sa bage divort si in acelasi timp sa cearar custodia totatala a copilului ( care, de fapt, nu este al lui!). Cum pot sa demonstrez in instanta ca acest copil nu este al lui si astfel sa il fac pe el sa renunte???