avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate SOPHIE2010

Activitate SOPHIE2010

Domnule Lascoschi, dvs din ce categorie de avocati faceti parte? Trista poveste a fiicei mele a fost de curind pe prima pagina in Jurnalul National, ca urmare a unei scrisori catre redactie. In urma articolului, si al unui a a doua zi si al unui al treilea, politia s-a pus in miscare si a revitalizat dosarul aflat in coma pe un raft prafuit. Actualmente ma aflu in Bucuresti si as vrea sa gasesc un avocat serios sa ma poata sfatui/reprezenta eventual in demersul de a actiona in instanta politia.
La inceputul lunii septembrie 2009 fiica mea a fost violata si aruncata pe fereastra de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Militari din Bucuresti, din apartamentul agresorului. Politia nu a instiintat institutul medico-legal pentru prelevarea de probe si mai rau, cei doi politisti veniti la spital au profitat de starea de inconstienta a pacientei ca sa acopere cit mai bine si sa stearga dovezile in favoarea agresorului, la dosar inregistrindu-se doar declaratiile acestuia. Timp de 3 luni am luptat pentru a-i salva viata fiicei mele si mi-am cheltuit toate resursele materiale pentru a o aduce la Londra unde a fost operata, nu am avut timp sa ma ocup de cautarea dreptatii, dar as vrea sa o fac in acest moment. Caut un avocat care ar putea sa ma consilieze daca pot da in judecata acesti politisti corupti. Ancheta este chipurile in curs la politia capitalei. Fiica mea este o victima nefericita care va ramine infirma iar criminalul care i-a distrus viata a scapat printre degetele alunecoase ale justitiei.