avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate byadina

Activitate byadina

Răspuns la discuția Munca la negru
Pana in acest moment nu am avut nici o tangenta cu un proces sau ceva de acest fel; ma astept ca patronii societatii sa nu se prezinte sau sa incerce sa faca ceva sa nu piarda; la ce pot sa ma astept? cum ar trebui sa procedez? Ar putea fi consecinte negative in ceea ce ma priveste?
Multumesc!:)
Prin recunoasterea periadei lucrate ca vechime in munca pot obtine si plata contributiilor la stat pentru perioada lucrata? Ma intereseaza pentru ca urmez un tratament pentru obtinerea sarcinii insa fara aceste luni trecute in cartea de munca nu am cele 12 luni lucrate continuu si nu stiu ce sanse am sa primesc indemnizatia de crestere a copilului.
Care sunt pasii pentru a incepe un astfel de proces? Acum am in copie xerox toate actele semnate de mine; este suficient? De ce as mai avea nevoie?
Discuție Munca la negru
Buna ziua!
Am o problema si nu stiu cui sa ma adresez; e prima data cand intru pe acest forum, sper sa gasesc raspunsurile de care am nevoie.
La sfarsitul lunii august mi-am schimbat locul de munca; ieri am descoperit ca patronii nu mi-au inregistrat contractul de munca la ITM si evident nu au facut nici o plata la CAS si celelalte... Eu, incepand cu data de 30 august, am semnat mai multe contracte, am procura notariala pentru a deschide contul in banca si implicit drept de semnatura in banca, plus mai multe acte semnate si o adeverinta prin care ei dovedesc ca sunt angajata pe perioada nedeterminata. La ITM am verificat pe baza CNP-ului si nu figurez la ei ca lucrand undeva. In cazul in care ma hotarasc sa ii dau in judecata, ce sanse as avea intr-un astfel de proces?
Multumesc!