Salutare! am patit-o ca daca tot am masina sa stiu ca se si indoaie si nu sta frumoasa ca in prima zi.O sa incerc pe scurt sa relatz ce s-a intamplat.Ma aflam in sectorul 6 pe bdl Iuliu Maniu venind dinspre Politehnica spre bdl Lujerului.Eram pe banda 1 si mergeam incat deoarece era cam aglomerat pana in intersectie soferul din fata mea da semnal de dreapta eu crezand ca el o sa faca dreapta in intersectie ca si mine dar el a decis sa incetineasca pana cand a oprit masina si si-a pus avaria.Au urmat claxonarile de rigoare si nu din partea mea ci de la ceilalti soferi care asteptau binenteles ca dupa ce mi-a aratat cel mai lung deget in oglinda retrovizoare am inteles ca nu avea de gand sa plece asa ca am dat semna de stanga sa intru pe banda 2.Cel din spate care se afla pe banda 2 s-a oprit facilitandu-mi depasirea,m-a incadrat pe banda doi am inceput sa merg si dupa cateva secunde de pe banda 3 ducandu-se fix pe banda 1 a venit un ratb (mercede citaro) fara semnal de dreapta care m-a lovit in partea stanga (aripa,bara,etc) agatandu-ma cu usa de mijloc de bara de protectie ma impins inspre banda 1 putin dupa care s-a desprins de mine si a tras masina pe banda 1.Am incercat sa intru total pe banda 1 cand mi-am dat seama ca ceva din masina este pe jos si eu o tarai dupa mine...era bara.Se da jos soferul urland eu ma dau jos sa vad daunele si vad ca din masina imi curgea un lichid ,pe moment m-am gandit la ce-i mai rau radiatorul dar dupa ce mi-am revenit mi-am dat seama ca era lichidul de parbriz.In timp ce el urla la mine am incercat sa-mi dau seama daca masina mai poate sau nu sa fie miscata nefiind sigura de acest lucra i-am luat nr de tel si l-am intrebat la ce sectie de politie ne intalnim.Mi-a zis ca ne vedem la gorjului ca el oricum nu sta dupa mine si am de ales vin cu el sau vin dupa.am ales sa merg dupa cand am reusit sa -i pun bara de protectie.Ajung la gorjului si surpriza sectia se mutase il sun pe sofer si imi confirma acest lucru ca el este oricum la sectie doar ca ea s-a mutat si el mi-a zis X-( ... trec peste ma duc dupa el si incepe din nou balciu cu tipe si urlete in sectie ca el NU sta dupa mine.ma rog dupa au urmat declaratiile,actele,constatare etc...totul ok pana cand politistul ii spune ca a fost vina lui ceea ce a declasat un nou val de tipete.El s-a ales cu 3 puncte si 240 lei amenda dar pe pv scrie ca el nu este de acord si ca vrea sa faca contstatie.A semnat pv dar nu a dorit sa-mi dea copie dupa asigurare.Eu a doua zia am fost la firma lor de asigurari am declarat accidentul si acum rezultatul....sa astept ca firma de asigurari va trebui sa se intereseze daca a depus sau nu contestatie si DACA nu a facut atunci ma vor contacta ei pt reparatii.
Intrebarea mea e urmatoare daca depune contestatie care este termenul limita in care s-ar putea da o decizie definitiva si irevocabila si daca masina care la ora actuala i-am fixat cat de cat bara mai pot circula cu ea deoacere cel de daune mi-a zis ca nu trebuia sa vin cu ea si ca mai bine o lasam acasa ca oricum nu avea nevoie de ea.Foarte multe nu am inteles de la el cu procedura doarece cred ca fusese si el intrun accident si ii ramasesera in gura niste prune....cam de dimensiunea nucilor de cocos.Poate ma poate sfatui cineva ce sa fac in acest caz si daca DACA castiga vinovatul.Multumesc anticipat