avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate vasyklima

Activitate vasyklima

M-AM HOTARAT SA DENUNT O PERSOANA PUBLICA CARE ESTE CORUPTA SI O POT DEMONSTRA?CAREI INTITUTII MA POT ADRESA EXCEPTAND INSTITUTIA DIN JUDETUL IN CARE LOCUIESC(BUZAU)?CARE ESTE INSTITUTIA POTRIVITA PENTRU A FACE UN FLAGRANT?MULTUMESC ANTICIPAT!
Va rog sa ma ajutati!
In urma cu 2 luni am intemeiat o firma pe numele sotiei mele.Profilul firmei este de instalatii sanitare.Am intentionat sa deschid un magazin de instalatii insa treptat.Mai intai mi-am cautat furnizor care de altfel l-am gasit.Am discutat cu acesta si i-am spus ca ii voi plati marfa in momentul in care o voi vinde.El a fost de acord si am semnat un contract numai ca acolo in contract stipuleaza ca trebuie sa ii fac plata in 30 de zile.Formalitati a zis el.In fine,in schimb eu i-am lasat 3 bilete la ordin avalizate in nume propriu.Am luat marfa in valoare de 16500 ron.in urma cu o saptamana am cumparat de la dansul o centrala pe lemne cu gazeificare cu banii jos cum se spune.Am intalat-o iar cand am vrut sa ii dau drumu avea o mica defectiune din cauza manipularii.Firele de la ventilator s-au intrerupt.Am sunat la dansul si i-am spus problema iar el m-a invitat la el la sediu sa discutam.Acolo mi-a reprosat de ce nu l-am chemat pe el sa puna centrala in functiune desi asta nu e obligatoriu punerea in functiune facand-o cel care monteaza centrala nu cel de la care o cumperi.In fine,asta a fost ca un tap ispasitor pentru el sa nu mai vina sa repare centrala.Problema e ca omu era foarte agitat aducandu-mi injurii si aproape sa sara la bataie pentru simplul fapt ca i-am reprosat in cel mai politicos mod posibil ca trebuie neaparat sa rezolvam problema.Am plecat de la sediu dansului mai apoi fiind sunat de angajatii domnului mai sus mentionat ca vin sa isi ia marfa innapoi.Au venit acasa la mine si au luat marfa insa numai in valoare de 6000 ron.Cealalta marfa in urma discutiilor avute cu el la inceput am dat-o urmand sa mi se faca plata ulterior.Acum el o sa bage biletul la ordin in banca si eu nu ii voi putea plati.Ce se poate intampla in acest caz? Ce poate pati sotia mea si ce pot pati eu deoarece contractul a fost semnat de mine desi am fost informat ca nu aveam nici un drept pentru ca nu sunt angajat in firma?Va multumesc.