avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate miruna2002

Activitate miruna2002

Răspuns la discuția custodie copii
Va multumesc mult pentru raspuns! Mi-ati mai ridicat putin moralul!:)
Eu, ca venituri legale, am indemnizatia de crestere a copilului in valoare de 994 lei. Pe langa asta, mai am venituri, dar nu le pot demonstra in instanta. Adica fac traduceri pentru diferite persoane, dar asta nu pot dovedi cu nici un act.
De cand s-au nascut copiii pana acum numai eu am avut grija de ei. El venea, se juca putin cu ei si atat. Am multi martori care pot sustine ca numai eu am avut mereu grija de ei.
Va voi urma sfatul si voi vorbi cu un avocat. Va multumesc pentru timpul acordat!
Va multumesc mult pentru raspunsuri! O sa caut un avocat sa ma reprezinte, daca nu e prea tarziu. Nu pot renunta la custodia fetei, vreau sa ii cer pe toti 3.
Cand am depus actele, am scris si o declaratie prin care precizam ca divortam de comun acord. Asa ni s-a spus de la registatura. Am semnat-o amandoi. Declaratia a fost depusa in 2 exemplare. Joi, pe 17 decembrie, urmeaza prima infatisare.
Discuție custodie copii
Buna ziua
Sunt mama a 3 copii cu varste de 7 ani (fata), 3 ani si 8 luni(baiat) si 5 luni(baiat). Sotul meu a intentat divort, pe motiv ca vrea sa fie liber, deoarece si-a gasit pe altcineva. Nu e prima. Eu am semnat ca sunt de acord, ca sa se termine cat mai repede, desi nu vreau, si pentru ca mi-a promis ca imi lasa copiii. Acum, mama lui il preseaza sa ceara incredintarea fetei. Joi avem prima infatisare. Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului. El nu lucreaza cu carte de munca si in general a lucrat cateva luni in fiecare loc, deoarece se cearta mereu cu patronii si pleaca. Acum lucreaza la unchiul meu. Nu are liceul terminat. Eu lucrez la DGASPC, am o postliceala de asistenta sociala-psihologie si mai am 2 ani la facultatatea de limbi straine. Acum ma santajeaza ca daca il las sa isi faca de cap si ii dau semnatura imi lasa copiii, daca nu, cere custodia fetei. El sta la mama lui, intr-un apartament cu 2 camere semidecomandate, impreuna cu o fetita de 7 ani cu autism, luata in plasament. Eu stau intr-un apartament cu 3 camere decomandate, inchiriat. Platesc lunar o chirie de 150 euro.
Ce sanse are sa poata obtine custodia fetei? Eu atat vreau, custodia copiilor, nu vreau partaj, nimic altceva.
Va rog sa imi raspundeti! Multumesc pentru timpul acordat!