Am si eu o nelamurire.Am (eu cu sotul)un contract de imprumut ceea ce constituie titlu executoriu(contract facut la notariat)ipoteca pe apartament cu o firma careia trebuie sa-i dau 15000 ron,am primit somatie de plata ,am facut contestatie,am platit cautiune 10% din valoare in ideea sa stacnez executare pentru a demonstara nevinovatia.Pe langa acel contract de imprumut la firma respectiva sotul (ca de fapt el a fost angajat la acea firma)a semnat un bilet la ordin pe suma de 10000 ron(toti angajatii au fost obligati sa semneze acel bilet la ordin) decat semnat si suma trecuta ceea ce inseamna garantie peste garantie(ceea ce cred eu ca nu se poate pune garantie peste garantie)Am un client la apartament si am sunat la executor sa-l intreb cum trebuie sa procedez referitor la ipoteca si mi-a spus ca defat trebuie sa achit toata suma adica 25000 ron pentru a ridica ipoteca de pe apartament .Va rog sa-mi spuneti daca au legatura una cu alta adica ipoteca (conform contractului de imprumut pe suma de 15000 ron) si acel bilet la ordin?Executorul mi-a spus ca vom primi pentru acel bilet la ordin somatie de plata si ca nu poate ridica ipoteca decat daca plataesc intrega suma de 25000 ron.