fapta s-a petrecut in canada...ne-au ridicat de la locul faptei in catuse,desi nu parasisem incaperea magazinului,ne-au pus separat,ne-au tinut vreo 3 ore intr-o celula,bineinteles separate,ne-au luat amprente si toate cele...dupa care ne-au lasat sa plecam....ceea ce as vrea sa stiu,....nu aveam pasaportul la mn,iar unul dintre ofiteri a trimis dupa el pe cealalta pers.,mentionand ca ne v-a da drumul dupa aceea,daca actele sunt in regula,dar asta nu s-a intamplat....iar fapta a fost incadrata la furt sub 5000 de dolari,desi ea era doar de 200 de dolari....si s-au puratat foarte urat cu noi deoarece le spusese ca stam intr-o casa de 1 mil de dolari si conducem bentley si ferrari,ceea ce e adevarat....ne-au luat cheile de la hammer,au umblat peste tot in el..,la politie ne-au luat gentile si ne-au scos tot din ele,ne-au verificat cartile de credit....va rog dati-mi toate detalii despre ce as putea pati si SINCER,va rog.
as vrea sa stiu ce as putea pati daca am fost prinsa impreuna cu cineva furand haine dintr-un magazin.....nu am iesit din magazin,dar se pare ca cineva a vazut-o pe cealalta persoana cand imi baga un parfum in geanta si au chemat politia....ne-au dus la sectie,ne-au luat amprente,poze,date,tot........,iar acum v-a trebui sa ne prezentam la court(tribunal) ....ne-am luat deja un avocat,dar as vrea sa stiu parerea voastra despre toate astea,pana ce o sa ne investigheze dosarul....si as vrea sa stiu ce ne recomandati sa facem...astept un raspuns...multumiri anticipate