marcel73 a scris:
Multumesc pentru raspuns.
Actiunea in instanta este de durata? Intreb pentru ca angajatorul in ultimele luni si-a transferat toate bunurile de pe firma, are procese si cu diversi parteneri, si nu stiu in ce masura vor mai fi bunuri din care sa ne recuperam noi, angajatii, salariile restante.
Firma este SRL si in aceste conditii nu stiu daca patronul raspunde si altfel decat prin bunurile firmei.
Actiunea in instanta poate fi comuna a tuturor angajatilor, chiar daca nu avem un sindicat?
Multumesc.
Aceiasi problema o am si eu
Am lucrat la firma "LEADER RO" mare tepar directorul Grec.
Acum face angajari pe postul de asistent manager, post pe care am fost angajat in Iunie si Iulie 2009 si nici pana in ziua de azi nu mi-au platit salariile, eu dandu-mi demisia din cauza platii cu mare intarziere(plata nu a fost efectuata nici pana azi:21.12.2009.
I-am reclamat la ITM, dar mai mult ca sigur ii voi da in judecata.
ATENTIE MARE !!!! ei fac angajari acum pe firma VICOROM, o firma pe care au avut inainte activitate si acum o tin as ca sa faca angajari pe ea si poate cine stie sa faca transfer de pe firma LEADER pe firma VICOROM.
MARE ATENTIE !!!! PRIN FIRMA SE PERINDA MULTE PERSOANE PTCA NU SUNT PLATITI CUM TREBUIE SI PENTRU CA SUNT TRATATI URAT
CONDUCEREA ESTE DE 2 BANI.
AJUTATII PE CEI CARE AU LUAT TEAPA SI PE CEI CARE VOR SA ISI GASEASCA UN LOC DE MUNCA BUN
NU VA ANGAJATI LA VICOROM SAU LA LEADER, FUGITI.