avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Activitate Racheru Liviu

Activitate Racheru Liviu

Răspuns la discuția stabilirea hotarului
Multumesc ptr. raspuns .
Acum am o noua problema . In citatie mi se solicita , ptr. stabilirea taxei judiciare , valoarea terenului revendicat . Suprafata este de aproximativ 30mp . Cam cat este taxa judiciara ? . Este citata si sotia mea .Ce documente sunt necesare ptr, ca sa o pot substitui eu ? ( adica sa ma duc numai eu , fara ea )Cand am depus actele la judecatorie am omis solicitarea cheltuielilor de judecata si daune . Acum o mai pot face ?
Răspuns la discuția stabilirea hotarului
multumesc ptr.raspuns dar as vrea sa va rog sa-mi detaliati putin pasii pe care trebuie sa-i parcurg . Nu , nu exista nici o hotarare judecatoreasca . Deci trebuie sa merg la tribunal la... ( unde ) si sa depun o cerere,s-au ce ? prin care sa solicit ...(ce ? ) o actiune in granituire ? ce taxe trebuie sa platesc ? si unde ? Ceva de genul acesta as dori sa-mi spuneti . Multumesc .
cum trebuie procedat , pas cu pas , ptr. a putea stabili hotarul cu un vecin in urma unei hotarari judecatoresti. Vecinul si-a amplasat un gard din plasa de sarma unde a vrut el chiar daca topograful de la primarie venit sa faca masuratorile necesare i-a aratat unde este hotarul . I-a aruncat tarusii batuti de el si a facut ce a vrut el .As dori sa merg in instanta dar sa ma reprezint singur , ptr. ca am fost la un avocat si ma costa prea scump .Multumesc .