LUCREZ LA O FIRMA DE BROKERI UNDE AVEM CONTRACTE DE AGENTI PERS FIZICE LA CARE LE RETINEAM PANA ACUM IPOZITUL DE 10% LA SURSA,IAR DIF DE 6% O PLATEAU EI LA FINALUL ANULUI.CARE SUNT RETINERILE INCEPAND CU 1 IULIE PTR ACESTE CONTRACTE.#-o#-o#-o
pai femeia asta nu stiu ce a vb cu contabila.eu vreau sa stiu daca primesc 600 sau mai putin.ieri cand am vb cu sefa mia spus doar ca ia spus sami calculeze restul de plata dar de banii de concediu mia spus foarte relaxata ca nu a vb.iam trimis si cerere si demisa prin posta ca nu am avut alta alternativa,dar nici asa nu a dat rezultate.eu ma gandesc ca se misca atat de greu ca sa imi dea ce are de datdin cauza ca nu ma pus in regula.eu nu am semnat in veci un stat de plata.habar name cam complicat
daca eu am plecat pe 23 dec,celelalte zile nu mi se mai iau in calcul pana pe 5.adica in loc de 600 cat trebuia sa iau imi da numai 350?
sau asta nu mai conteaza in momentul in care miam dat demisia fara preaviz
Buna ziua,va rog mult sa-mi spuneti in cat timp trebuie sa se faca demersul pentru banii care mi se cuvin pe acel concediu.Sefa mea nici macar nu a vb cu contabila si mia spus ca i 3 luni.Ca asa este legea italiana.Dar eu din cate stiu suntem in Romania.Nu mia inregistrat nici demidia nici cererea.Mia spus sa nu le pun prin posta ca la magazin nu este nimeni.Ce sa fac?Eu ma duc la ITM,la Garda Financiara Si la politia economica.Nu mai rezist.Ma tot duce cu zaharelu#-o
nu am cum sa demonstrez pt ca sambata livram ochelari sau faceam publicitate.firma la care eu am lucrat este de optica mobila.eu vindeam ochelari pe baza retetei date de un optomtrist sau faceam publicitate pe sate.
Buna ziua si la multi ani tuturor.In cazul in care eu am lucrat si sambetele si nu miau fost platite ce pot sa fac?
in contract eu am doar 5 zile lucratoare nu 6,dar ei mau obligat si sambata sa ma duc,insa nu am fost platita niciodata.multumesc:sorry:
este facuta,dar mia spus ca sa io dau pe 7 cand vine asociatu.credetima ca e o adevarata nebunie la aceasta firma.mam jurat sa nu mai lucez cu italieni de acum in colo.
:OBuna ziua,
vreau sa va spun ca ieri am vorbit sin nou cu sefa mea si mia spus ca o sa vorbeasca cu contabila sa imi calculeze si acele zile de concediu.Dar cu jumatate de gura.Azi dimineata cand ne-am auzit la telefon, iam spus ca vreau sa ii dau cererea in care precizez de acei banuti de concediu si mia spus ca nu e nevoie sa io dau.mie frica ca poate nu se tine de cuvant.Am uitat sa specific ca este asociata cu un italian si acesta revine in tara abia pe 7.01.Nu stiu cum o sa procedez daca nu se vor tine de cuvant.Sa ajung in istanta,clar nu imi permit.
am vb cu sefa mea aseara si mia spus ca in august nu am lucrat 3 sapt din motive ca nu am avut optomestrist si ca mia dat bani.adica acela mi la considerat ca si concediu.dar eu iam spus ca nu a fost vina mea ca nu sa lucrat.ce sa mai cred.are dreptate sau nu vrea sa imi dea banii pe concediu
#-o