Buna ziua, va rog sa ma ajutati.
Luna trecuta m-am dus la un magazin de constructii sa achizitionez 4 usi de interior, am platit 50% avans incluzand transportul + montajul , urmand sa dau telefon sa stabilim data si ora pentru primirea produselor. am sunat la ei si in 48 de ore trebuia sa mi se aduca usile. dupa cele 48 de ore trecute sunt a doua oara sa intreb ce s-a intamplat cu usile mele, mi s-a raspuns ca sunt aglomerati si ca vin in alta zi. si tot asa m-au amanat de 4 ori, dupa ultima amanare am sunat din nou la ei si am cerut sa mi se restituie avansul dat. raspunsul a fost: nu am cum sa va dau banii ca nu am bani in casa si ca sa revin dupa cateva zile. am sunat dupa cateva zile si am primit acelas raspuns, am cerut sa vorbesc cu seful (patronul).dupa convorbirea cu asa zisul patron(pentru ca doar la telefon s-a putu vorbi cu el)am primit acelasi raspuns, ca nu are bani si ca sa mai astept pana maine, poimaine si tot asa a durat doua saptamani de plimbari si convorbiri telefonice.M-am saturat de asteptat sa-mi recuperez banii si am depus o plangere la ANPC, dar si aici trebuie sa astept 30-45 zile pana la solutionare.am fost si la sectia de politie si i-am explicat politistului care este situatia si a inceput sa rada, zicandu-mi ca mai sunt alte 40 de reclamatii inaintea mea pentru acceiasi firma de constructii#-o. CE AR TREBUI SA FAC IN SITUATIA ASTA SA-MI RECUPEREZ BANII......:sorry: sa depun plangere la judecatorie, politie?........UNDE?:O
multumesc anticipat
PS. mentionez ca am ca si documente de la ei: BONUL FISCAL + COMANDA-CONTRACT
Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac in legatura cu aceasta problema:
Locuiesc in acest bloc din 1994 si de la inceput am avut problema cu iesirea de acces din spatele blocului, pana anul trecut era blocata cu diverse(mobila,tocuri de usi, etc, cam tot ce arunca locatarii de prin aprtamentele lor).Dupa mai multi ani sa reusit sa se renoveze scara blocului si sau schimbat si usile de acces. Atunci am vorbit cu actualul presedinte si l-am rugat sa-mi dea si mie o cheie de la iesirea din spate, deoarece eu am inchiriat de mai multi ani un loc de parcare care este in spatele blocului.
El mi-a raspuns ca nu-mi da nici o cheie si ca trebuie sa ocolesc blocul, nul intereseaza ca vin eu cu bagaje, ca ploua , ca trebuie sa ocolesc toti rahatii de caini, etc.
A zis ca el decide.
Va rog frumos sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in mod legal pentru a beneficia de acest drept al meu? fiind un bun platitor de taxe, impozite, intretinere.
Va multumesc anticipat