As dori sa fac o contestatie impotriva administratiei fiscale. In urma ce am primit decizia de impunere pe 2008 (persoana fizica), am mers sa platesc datoria. La finante m-au zis ca nu trebuie sa platesc deoarece am de "ridicat" de la ei niste bani care provin din 2002, despre existenta lor habar nu aveam. Mi-au zis sa depun cererea de restituirea sumei regularizate (adica diferenta de ceea ce imi datoreaza ei si ce le datorez eu). Am depus-o (cu numar de inregistrare). Aceasta se intampla in 09/2009 (termen la care era ok pentru restituirea sumei pe care trebuia s-o platesc eu lor). In 03/2010 primesc raspusul de la adm.fin. ca au trecut 5 anidin 2002 si conform O.G.nr.92/2003 nu mai pot solicita restituirea acestor bani; 2. Suma m-ia fost restituita prin virament in 2002, fiind returnata ulterior. (Nu se stie unde a fost virata si returnata (enigma)). Si la urma am primit somatie si titlu executoriu pentru ca nu am platit suma de bani pe care eu in 09/2009 am venit la ei s-o achit. Deci...bataie de jos. Deaceea din principiu vreau sa-i dau in judecata deoarece "este in spate" articole din Codul procedurei fiscale pe care ei l-au incalcat. Repet , nu am rimit de la ei nici o notificare referitori la suma pe care trebuia s-o primesc de la ei, si nici nu aveau unde sa faca trensferul de bani.