avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate lamare

Activitate lamare

Răspuns la discuția intabulare
multumesc , pentru raspuns.Eu am respectat planurile de rezistenta,asta este,altii construiesc fara autorizatie,si nu au probleme asa e Romania.Legea nu e la fel pentru toti.
Discuție intabulare
Va rog sa-mi da-ti un sfat;am obtinut in 2004 autorizatia de constructie a unui imobil in Cluj,la terminarea lucrarilor am cerut eliberarea procesului verbal de receptie a lucrarilor si am fost respins pe motiv ca in pod am amenajat doua camere,iar pe fatada principala(de la strada)este un balcon,care in autorizatia de costructie apare in doua planse(vederile laterale)dar nu apare in plansa din fatada principala si dous usi care ies din pod(pe acest balcon) .Arhitectul a depus in cateva randuri documentatia in speranta ca va gasi intelegere(nu am executat o suprafata mai mare,sau altceva decat ce era in autorizatia de construire)dar am fost respinsi,acum ni s-a cerut o autorizatie noua,au trecut 2 ani de la expirarea termenului de valabilitate a autorizatiei,terenul se afla in zona de monumente si imi trebuie aviz de la comisia de monumente,cand am obtinut autorizatia initiala a fost nevoie de 2 anI sa o primesc(cu acest arhitect 1 an si 1 an cu un arhitect inainte) .Singura problema majora este ca am contract provizoriu cu electica si expira in decembrie anul curent,si nu stiu daca mai imi acorda prelungirea contractului fara acest proces verbal.La primarie nu gasesc intelegere daca cineva stie sa ma indrume ce sa fac,la pod nu am construit nimic in plus in exterior ,doar doi pereti inauntru,care i-am executat conform planului de rezistenta,nimic de la mine.Cred ca primaria imi va face viata grea ,pentru o noua autorizatie,legile sau mai schimbat si mie frica ca nu ma incadrez in cerinte(CUT,POT,parchaje)din ce am vazut eu din hartia lor.Casa este D-P-2E Si ei vor ca eu sa scriu acum si D-P-2E-M.