avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate LucianR

Activitate LucianR

Răspuns la discuția Intrebare vanzare carti postale
Nu ne poate ajuta nimeni cu un raspuns?
Multumesc
Buna ziua,

Suntem o asociatie umanitara si organizam o campanie de strangere de fonduri pentru un copil bolnav. Recent am primit si sprijinul unei tipografii care ne pot tipari cateva carti postale pentru a le vinde (2 sau 5 lei), la final banii respectivi intrand in contul baiatului ca si donatie din partea noastra. Mentionez ca vom primi factura si chitanta din partea tipografiei, pe o suma modica.

Acum suntem intr-o mica dilema , la vanzarea unei carti postale, mai este nevoie sa emitem si chitanta celui care o cumpara sau ii putem da doar cartea postala contra sumei respective? Este nevoie sa stampilam fiecare carte postala? Avem nevoie de ceva aprobari speciale pentru a le vinde?

Va multumesc mult.
Am fost acum la Primarie si mi s-a spus de la Biroul de Informatii ca n-ar fi nevoie de nici o aprobare , nici de la ei nici de la Politia Comunitara... Desi si dumneavoastra si un alt avocat mi-au spus ca ar fi nevoie...
Buna ziua,

Va rog, daca imi poate cineva raspunde, daca este nevoie de vreo aprobare din partea Primariei pentru a organiza o campanie de strangere de fonduri pentru un baietel bolnav de 5 ani jumatate. Mentionez ca am infiintat deja o asocatie umanitara, dar am auzit pe undeva ca ar fi nevoie si de ceva aprobari din partea prmariei? Multumesc.!