avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate nico34

Activitate nico34

Răspuns la discuția am nevoie de ajutor!!!
multumesc pt rasp-uri ,totusi sa spunem ca ar merge totul bine intr-un final si voi merge inainte cu relatia mea(imi fac curaj....) sa sper ca un maine va fi bine totusi??...in fine ,in cazul in care nasc aici dar totusi trec copilul pe numele meu ,el doar sa il recunoasca ....fara sa il trec pe numele lui ,asta pana cand ne casatorim ,cand vad ca situatia s-ar schimba...el ce drepturi ar avea ??? ar putea sa imi ia copilul?? am tot auzit tot felul de povesti pe aici...mie cam frica si sunt tare confuza ,nush ce sa fac...legislatia italiana antoanela e mai avantajoasa ca si protectie pt copil in cazul in care il trec pe numele lui si are cetatenie ,nu???
scuze r.gabi am inteles textul tau...ufff sunt cam distrata in ultimul timp..cu atatea ganduri...
r.gabi sunt cam confuza la ceea ce mi-ai scris,cum adica minor nascut in strainatate ,incredintat mai usor printr-o hotarare data de o instanta romaneasca???eu am specificat doar ca imi este cam frica sa nascaici in italia si sa trec copilul pe numele lui pt ca relatia mea nu este prea pe roze...cu frica sa nu imi poate lua copilul pe viitor..
mutumesc mult pt rasp-uri ,deci sa inteleg ca indiferent de situatie chiar daca il voi naste aici in italia si el va recunoste copilul nu ar putea sa mi-l ia in caz de vre-o despartire???dar daca il nasc in italia si il trec doar pe numele meu ,va reusi sa il ia...??sunt cam confuza...nu cunosc legile pe aici ,nu am nici un prieten aici care m-ar putea informa intr-un fel..nu imi dores sa ajung in situatia respectiva dar nici prea mare inceredere nu am ..in acest moment.inca un lucru as dori sa aflu ,sa spunem ca totul va fi bine ,voi trece copilul pe numele lui etc...in caz de despartire eu ce drepturi as avea aici? ma gandesc doar la ani care ii voi putea pierde aici langa el cu speranta ca voi putea avea o familie linistita si in schimb sa ma aleg doar cu suferinta! multumesc
Salut ,sunt noua aici pe forum si am nevoie de un sfat...ma aflu intr-o situatie nu prea placuta..Momentan traiesc in italia ,am o relatie de un an cu un italian ,nu suntem casatoriti ..sunt insarcinata in luna a cincea..Relatia noastra nu prea e pe roze,m-ar interesa daca eu voi trece copilul pe numele lui si nu suntem inca casatoriti ,in cazul unei despartiri...el ce drepturi va avea asupra copilului,va putea sa imi ia copilul eventual..??ce drepturi am eu ?? imi este cam frica si ma batea un gand sa plec in romania sa nasc acolo dar..nustiu