Am sa incerc varianta propusa de dumneavoastra, la intoarcerea in tara. Acum privind in urma inteleg de ce mi-a restituit mici sume trei ani si nu a vrut sa vanda apt (cu 3 camere), sa-mi dea datoria. A stiut de termenul de trei ani...
Daca cineva a rezolvat o situatie oarecum asemanatoare, mi-ar de folos orice sugestie.
Inteleg, dar la banca semnezi cand depui bani ca sunt venituri proprii. La o eventuala actiune in instanta el nu poate face dovada ca putea economisi acea suma, se poate demonstra cu fisa fiscala a fiecarei parti implicate, parintii lui sunt pensionari, la tara, venituri mici, nu avea cine sa-l ajute.
Alte dovezi nu am, apt e cumparat in orasul in care locuia el cu chirie.
Buna seara, ce se mai poate face in cazul in care in timpul unei relatii de concubinaj a fost cumparat un apt care a fost inregistrat numai pe numele unuia din parteneri? Apt a fost cumparat in urma cu 4 ani. Eu am decis sa rup aceasta relatie desi eram impreuna de 7 ani, deoarece devnise violent verbal si fizic. Este vorba de 20000 euro cash, bani tinuti in casaa, suma necesara obtinerii unui credit de catre el.. Eu am dovezile de la banca cu extragerea sumelor respective. Veniturile mele atunci erau de trei ori mai mari. Ulterior despartirii timp de 3 ani mi-a restituit ceva, dar anul trecut lucrurile s-au schimbat, eu am ramas fara servici, am credit pt un alt apt, astfel am fost nevoita sa plec din tara. Ultima data cand am vorbit cu el la telefon mi-a spus ca nu mai are bani, ca nu o sa ramana el dator, intre timp nu mai raspunde la telefon.
Nu a vrut niciodata sa mergem la un notar sa facem un act prin care sa recunoasca datoria, dimpotriva devenea violent.
O vorba spune ca niciodata nu e prea tarziu. Stiu, am citit pe forum ca perioada in care se putea face ceva e de trei ani de la cumpararea apt, dar el mi-a restituit din bani pana anul trecut.
Va multumesc anticipat!