avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate ioion

Activitate ioion

Răspuns la discuția Procura
Atunci intrebarea este ce fel de procura imi trebuie ca imputernicitul sa poate sa imi obtina orice fel de act de la orice institutie.
Discuție Procura
In viitorul apropriat o sa plec in strainatate si as dori sa fac o procura pentru cineva ca sa se ocupe de toate problemele pentru mine. Exemplu de situatii:
- am nevoie de acte din diferite locuri(ex: primarie, fisc, etc.)
- sa se ocupe de anumite tranzactii la banca cu care am deschis o colaborare(retragere/depunere numerar, lichidari conturi, etc.) sau sa deschida conturi la alte banci in numele meu
- eventual sa cumpere bunuri/imobile pentru mine(terenuri, prorpietati. etc).

Cel mai important lucru este procurare de acte(nu as vrea sa revin in tara sa fac rost de ele).

Intrebarea mea este ce fel de procura trebuie sa fac si care este perioada de valabilitate(as dori sa fie cel putin 6 luni).
Aceasta declaratie este doar pentru a preciza la ce casa de asigurari de sanatate sunt inscris sau trebuie sa fiu la zi cu platile catre acel CAS? Mentionez ca nu mai lucrez de cateva luni si nici nu am bagat somajul.
Răspuns la discuția Diurna si in Weekend
Corect.:secret:
Răspuns la discuția Diurna si in Weekend
O sa fiu expatriat pe o perioada mai lunga.
Se primeste diurna pe zi calendaristica sau pe zi lucrata?
Răspuns la discuția Impozit programatori
Am inteles ca scrie in Codul fiscal. Mai mult de atat nu pot sa va spun. Bafta multa.
Programatorii sunt scutiti de la plata impozitului pe salariu, deci nu exista nicio legatura cu drepturile de autor. Temei juridic nu am de unde sa va dau, am observat ca aceasta scutire se mentine si in 2010 personal. Va dati seama de unde . :)
=D> Raspunsul este da :dance3:
As dori sa stiu daca scutirea de impozit pentru programatori se mentine si in 2010.