avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate ellydr

Activitate ellydr

freeelis a scris:

Mesaj reeditat
@ ellydr

Forum Drept Comercial - probleme juridice in afaceri Subiect actiune anulata - taxe platite

pe data de 14 martie am platit taxa de timbru si timbru judiciar pentru o actiune la care aveam termen pe 15. Am trimis prin curier originalele , au ajuns pe 15 la Tribunal (in alta loc) . Pe 16 se afiseaza pe site actiune anulata. Ce e de facut.

:offtopic:
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeas intrebare ... este incalcare a Regulamentului Forumului ... pentru a posta mai multe detalii sau intrebari puteti urmari topicul deja deschis de dvs .
scuze graba
am introdus o cerere de chemare in judecata - pretentii. Am primit citatia si mi s-a pus in vedere sa platesc pana la 15 martie taxa de timbru si timbru judiciar. Am platit pe 14 martie si am trimis prin curier originalele la dosar. Pe site-ul Tribunalului apare actiune anulata. Ce fac?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
marius877 a scris:

Doar s-a vazut ca uneori exista ghinionul de a nu functiona!!!! Fiind primul examen .... ai remediat ulterior unde a mers prost!!!

am si eu o curiozitate tu ai luat?
mirela _cioroi
nu te poti astepta sa se tina cont de celelalte note dar poate mai storc astia un punct la OEPA. Bafta oricum.
si cand te gandesti ca progeniturile lor devin avocati cu o asemenea educatie (7 ani de-acasa) . cei mai pagubiti sunt clientii acestor avocati si bineinteles toata tagma care va fi judecata prin prisma faptelor unora ca ei care asa inteleg sa acceada intr-o profesie. Trist dar adevarat si tipic romanesc.
Liviu Samoila a scris:

subscriu la aceeleasi rasp cu precizarea ca la g2 - a?

g2 a
zic si eu
si apropo de grile deschise sper sa nu ne mai puna sa desenam atatea bulinute, poate gasesc si ei o metoda umana

ellydr a scris:

daca nici una din parti nu arata un titlu, atunci se compara posesiile celor doi – reclamantul si paratul, urmand ca instanta sa dea preferinta celui a carui posesie este mai indelungata, neviciata si de buna credinta.(practica judiciara)

as vrea si eu grilele in varianta electronica (poate recuperez si eu ceva materie)
daca nici una din parti nu arata un titlu, atunci se compara posesiile celor doi – reclamantul si paratul, urmand ca instanta sa dea preferinta celui a carui posesie este mai indelungata, neviciata si de buna credinta.(practica judiciara)
multumesc pentru incurajari tuturor
salut tuturor!
de o saptamana tot imi bag nasul prin discutiile voastre cu speranta ca ma apuc de invatat dar degeaba ba din contra mi se pare ca sunteti mult prea inaintati ca sa mai am vreo sansa. Ba mai mult, mai vine o garda financiara la servici, cei doi copii au serbari si tot felul de actiuni la gradi si la toate acestea se adauga esecul si desgustul din februarie.
Voi invatati dupa tematica din februarie ?