avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate lordionis

Activitate lordionis

Răspuns la discuția proprietate
Alta modalitate nu este???

Hotararea de comisie locala se contesta la comisia judeteana de fond funciar, nu???

Discuție proprietate
Buna,
Avem un teren intravilan intabulat in cartea funciara din 1938 pe mama mea (decedata), platesc impozit din 2005 de cand am depus cerere de reconstituire a dreptului de proprietate (cerere depusa la termen), sunt inscris si in registrul agricol cu acest teren.

Domni de la primarie m-au convocat in 2006 la primarie sa prezint actele de provenienta a terenului (pe care le-am anexat si la cerere), am fost cu actele la primarie si nici pana azi nu mi-au comunicat hotararea scrisa de invalidare / validare a cererii pe leg 247/2005.
Am fost la primarie recent sa mai intreb care este situatia iar domni de la birou au ca daca doresc imediat imi fac o hot. de invalidare a cererii, ba mai mult mi-au spus ca acel teren este trecut pe un titlu de proprietate la vecinu.
Intrebarea mea: A fost legal sa ii faca titlu de proprietate, pe teren INTRAVILAN, vecinului cand mama mea este proprietar in cartea funciara din 1938 avem si contract pe acest teren din 1938? nu trebuia ca comisia locala de fond funciar sa se uite in cartea funciara, mai ales ca este teren INTRAVILAN?

#-o

Multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra.
Buna,
O hotarare IREVOCABILA data de o curte de apel, in termen de cati ani poate fi atacata cu REVIZUIRE?
Va rog frumos...un raspuns..
Atunci ce am putea face?
Va rog....
Nu este nici un fel de cladire pe teren. Numai vecinii au cladiri pe terenurile lor, deasemenea nici vecinul din spate nu are cladire pe terenul lui.
At. ce ar fi de facut?
Terenul in cauza in Cf la A. Partea a-I-a -- rubrica Descriere imobil este trcut faneata in prundu borcutului in registru agricol 1959-1963 este trecut corni (arabil) (asa ii spun si laocalnicii) si in registrul agricol 2010 numai Borcut (arabil) ???????????????????????

Multumesc pt atentia si raspunsurile dumneavoastra.
Mai am 2 nedumeriri:

1.in cazul in care suprafata rezultata din masuratori o depaseste pe cea din evidentele primariei declaratiile vecinilor trebuie oblibatoriu facute la notar sau se pot tehnoredacta si semna de catre vecini?
2.Mai este o problema terenul acesta are mai multe denumiri, ar trebuii sa mergem iar la notar sa dam declarati cu privire la acest fapt si sa specificam toate denumirile acestuia?
=D>Multumesc...