am semnat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu tatal meu cand aveam 19ani,este apartamentul care l au cumparat parintii mei inainte de divort,apartamentul a ramas tatalui pt ca eu si sora fiind foarte mici am ramas in custodia tatalui,cand am crescut mi am dat seama de ce,tatal meu este foarte violent,o batea foarte rau pe mama si pe noi,consuma bauturi alcolice si pe vremurile acelea nu existau legi care sa ne ajute.problema care o am este ca dupa ce am semnat acest act i-am platit toate datoriile care le avea,am zugravit,am cheltuit pt tot ce avea nevoie,dar niciodata nu era de ajuns,aveam doar 20ani ,munceam si il ingrijam eu pe el ca si cum era un copil,imi cerea bani din ce in ce mai mult,ca sa bea,sa iasa cu prietenii,si cand nu am mai putut m a dat afara,m a batut si nu m a mai primit in apartament,de multi ani nu am mai platit imposit si nici intretinere pt el,ce se va intampla,ma ameninta ca ma lasa fara apartament,ca anuleaza contractul si ca il vinde,am avut o viata asa de grea cu
el ,mama mea la fel si el iese invingator,nu vreau sa pierd apartamentul,e tot ce am.multumesc si ma scuzati de deranj