daca pedeapsa a fost de 4 luni si perioada aia de incercare.. sau cum s`o mai numi a fost de 2 ani, sa inteleg ca dupa 2 ani si 4 luni expira.. mai exact daca merg sa scot cazierul nu va mai aparea nimic.
am inteles bine? multumesc pt raspuns!
imi puteti spune va rog, daca va "expira" (sa nu mai apara nimic pe el) vreodata cazierul si daca da cand, in cazul in care am fost condamnat la 4 luni cu suspendare?
daca vrei sa termini repede... soliciti asta avocatei.. si ar trebui sa se rezolve
nu m`a costat foarte mult... 200 de lei au fost cheltuielile de judecata.. si cam asta a fost tot... ce au mai costat drumurile mele si al prietenilor... plus alte maruntisuri
eu nu mi`am luat avocat. nu am vrut sa dau impresia ca sunt un copil rafatat si plin de bani, care face prostii si`l scapa banii lu masa... si am iesit si mai ieftin cu vreo 15 milioane...
am vorbit cu avocata din oficiu... si i`am zis ca as vrea ca procesul sa se termine cat mai repede.. chiar in ziua aia daca se poate. si ea a specificat asta in fata judecatoarei si s`a terminat totul intr`o zi... la o prima infatisare.
din pacate o sa se ia in calcul... la mine, am primit circumstante atenuante pentru ca nu m`am opus probelor, m`am comportat ok, nu am mers mult, nu am antecedente, sunt student, lucrez, am avut 3 prieteni care au mers cu mine la proces si am facut o poveste credibila, ceea ce a contat foarte mult !!!
eu, de frica, jena... n`aveam nici un impuls sa merg sa ma interesez de nimic... asa ca am asteptat. cam dupa o luna m`au sunat de la politie si m`au chemat sa mai dau o declaratie. atunci mi`au zis cat mi`a iesit in sange. apoi dupa inca vreo 2 saptamani am primit o citatie, si am fost chemat la parchet sa dau alta declaratie la un procuror. apoi am asteptat aproape un an pana mi`a venit citatie sa merg la tribunal, la proces. nu`mi amintesc sa fi platit probele... nu am facut nimic sa grabesc actiunea asta... efectiv am asteptat..:D cu multa rabdare si stres!!!
Salut. Astazi am reusit sa`mi iau permisul (dovada) inapoi.
M`a oprit politia la un control de rutina pe 28 februarie 2009. Nu am facut accident, nu m`am opus recoltarii probelor... Mi`a iesit 1.50 la prima proba si 1.40 la a doua (in sange).
Am asteptat procesul pana pe 14 ianuarie 2010. Am primit 4 luni cu suspendare si 2 ani perioada de incercare. Nu am facut nici un recurs.. nici o contestatie, astfel ca, pe 24 ian. 2010 sentinta mi`a devenit irevocabila. M`am reapucat de scoala de soferi pe 20 decembrie 2010 si am facut`o in totalitate (cel putin pe foi). Dupa 24 ianuarie 2011 aveam dreptul sa`mi depun dosarul la politie pt redobandirea permisului. Am fost programat la sala.. apoi la oras.. si gata!