>Multumesc mult ptr raspuns .Nici pe mine nu ma interesau legile; insa comportamentul dansului m-a determinat sa ma interesez.Pana acum ne-am inteles omeneste l-am inteles si eu m-a inteles si el....insa se pare ca nu mai vor sa faca nimik in sensul asta.Iar cu vanzarea apartamentului...noi stam in zona ultra centrala iar ei ne-au oferit un pret de periferie(ca sa va faceti o idee);oricum nu sunt deacord sa plec din apartament fortata , mai ales ca este casa parinteasca-aici m-am nascut.Problema este ca a afirmat "nu te obosi sa chemi pe nimeni ca oricine ar veni eu le dau bani si nu imi fac nimic"
dar de legea 114/1996 art.36 (revizuita si abrogata in 2008)ce spuneti se incadreaza? dar legea 61/1991 art2 alin 28 sau legea 400/2003 art 6. Chiar sunt disperata...nu va puteti imagina cum este sa traiesti zilnic in bubuituri si miros de carne .... nu zice nimeni nimic atunci cand ai o reparatie ceva de facut si dureaza o saptamana hai si o luna, doua; dar zi de zi.....
Buna ziua , in speranta ca ma poate ajuta cineva cu un sfat avizat continui prin a va expune cum in mod voit macelaria de la parterul blocului nu imi permite sa traiesc linistita eu si familia mea in propria casa.
Locuiesc la parterul unui bloc vechi din capitala, de 4 ani(proprietar este tatal meu inca din 2000 dobandind apartamentul prin mostenire).Din anul 1996 s-a deschis la parterul blocului o macelarie care comercializeaza printre altele carne de mici si carnati , iar transarea carnii pentru clienti se face chiar sub camera copilului meu de 1 an.Zgomotul este infernal !!!Am rugat de nenumarate ori in ultimul an de cand s-a nascut fetita mea sa rezolve problema mirosului si zgomotului.Aproape am implorat angajatii cand am operat fetita sa inceteze macar pentru o zi ,chiar si 2 ore, cu bubuiturile toporului insa in zadar.Cand intri in scara blocului se simte un miros intepator de carne de mici ; imaginati-va ce miros este in casa mea .Patroana este' intamplator'si presedinta blocului si din cate mi-au spus ei spatiul comercial este proprietatea lor personala.Acum doua zile am intrat in casa si nu puteam efectiv sa stam de miros a trebuit sa tin geamurile o ora deschise(am si centrala termica) iar eu sa plec cu fetita in vecini.A doua zi proprietara(presedinta)a venit si am cazut de comun acord ca miroase si am stabilit sa gasim din nou o solutie.Iesind la cumparaturi in magazinul lor sotul acesteia a inceput sa ma ameninte ca m-a filmat ca i-am agresat verbal angajatii(repet am coborat cand am operat fetita si mai ca nu am cazut in genunchi sa ii rog sa nu mai bata macar 2 ore) ceea ce este complet neadevarat, m-a amenintat ca deacum incolo o sa ma deranjeze si mai mult, si cel mai important au spus "daca nu iti convine muta-te la vila...legea nu te ajuta... trebuie sa te obisnuiesti cu gandul...noi nu facem galagie intre 22-08...nu ne mai deranja cu problemele tale"m-a amenintat ca o sa cheme paza si mai mult m-a impins sa ies afara din magazin. Vin acum si va intreb oare chiar asa este? legea nu ma ajuta? un copilas de 1 an este condamnat sa traiasca in mirosul lor de carne si bubuiturile provocate de topor?? oare lor nu le trebuia acordul nostru pentru functionarea magazinului?va rog din suflet sa imi dati un sfat cu ce demersuri sa iau in continuare pentru ca nu mai suport.Inca ceva de cand a murit bunicul meu imi fac fel si fel de oferte sa le videm lor apartamentul....