avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate radu.v

Activitate radu.v

Răspuns la discuția Evacuare ginere
Multumesc mult. Banii nu sunt asa o problema mare, avand in vedere miza. Le voi sfatui sa mearga la un avocat din localitate.

A doua solutie, intr-adevar, este rapida, dar fiica cea mica are tot dreptul sa deschida usa, nu? Vom vedea.

Multumesc inca o data pentru concizie si bunavointa.

Cu respect,

Radu V.
Răspuns la discuția Evacuare ginere
Multumesc pentru raspuns!

Si totusi..

Adevarat, fiica cea mica este si ea coproprietara. Insa cum ramane cu celelalte doua coproprietare care nu se pot bucura deplin de proprietatea lor. In plus, aceasta este amenintata prin neplata sistematica a utilitatilor din parte ginerelui, fara ocupatie. Ca o nota, acesta are 4 copii dintr-o relatie precedenta, mama decedata, iar el si-a abandonat copii la un centru special.

Relatia, contractul dintre fiica cea mica si sot, ce legatura au cu raportul clar de proprietate existent intre cele 2 parti din 3 si apartamentul respectiv?

Precizez ca cele 2 nu vor s-o dea afara pe fiica cea mica, ii recunosc calitatea de coproprietara, ci doar pe ginere.

Cum poate solutiona un avocat in mod inteligent si productiv speta in favoarea celor 2, adica evacuarea ginerelui care a fost doar un tolerat?

Multumesc!
Discuție Evacuare ginere
Buna ziua!

Avem o mare problema in familie. Matusa mea a ramas vaduva acum 4 ani, ea detinand in proprietate apartamentul impreuna cu sotul decedat 1/2 -1/2. Ea are 2 fere majore. Cea mai mica s-a casatorit civil acum 3 luni cu o persoana din alt oras, ginerele matusei. Fiica cea mica are 2 copii din 2 relatii anterioare, ambii copii au liniuta la capitolul tata.

Acest ginere nu munceste, nu are o ocupatie stabila si aici unde sta nu plateste nicio utilitate etc. A inceput sa devina agresiv si tot mai violent.

Fiica cea mare a matusei si cu matusa vor sa-l dea afara. El nu are nicio mutatie facuta, nimic.

Cum il pot da afara din punct de vedere legal? Care este procedura si ce ar putea sa faca eventual un avocat? Propria mea familie este dispusa sa le plateasca un avocat.

Desi fiica cea mica are numele sotului ei, ramane faptul ca matusa in calitate de proprietara majoritara si fiica cea mare, ca si coproprietara, nu vor ca acest ginere si respectiv cumnat sa mai stea acolo pentru ca este agresiv la adresa soacrei, a dat-o afara din casa, injurii etc. Si aceste femei nu vor sa-si piarda proprietatea, eveniment posibil de vreme ce situatia este tulbure si datoriile la intretinere cresc.

Va multumesc din suflet si sper ca m-am facut inteles.

Astept un sfat profesionist, cu mentiunea, din nou, ca aceste femei, matusa si fiica cea mare, vor sa abordeze calea legala. Ce au de facut, ce pasi, ce procedura.

Cu respect,

Radu V.