avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina.puc

Activitate Madalina.puc

Răspuns la discuția Problema girant
Va multumesc mult pentru raspunsuri.:) Acum cateva zile am sunat la institutia care a oferit imprumutul pentru care am girat iar doamna cu care am vorbit la telefon mi-a comunicat ca in documentatia pt acordarea unui imprumut exista si sectiunea "renuntare la calitatea de girant", prin urmare, spunea dansa, este posibil sa renunt sa fiu girant cu conditia sa gasesc pe altcineva care sa gireze in locul meu.
O zi buna!
Răspuns la discuția Problema girant
In primul rand multumesc mult pentru raspuns dar problema este tocmai aceasta, faptul ca actele sunt deja introduse in procedura bancara (mai exact am girat pentru un imprumut CAR). Sa inteleg ca in acest moment nu mai pot face nimic pentru a renunta la aceasta obligatie de girant?
Discuție Problema girant
Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma pe care as putea sa o iau este mult mai mica pentru ca in calculul gradului maxim de indatorare se tine cont si de rata lunara pentru care am garantat. Intrebarea mea este pot sa renunt sa mai girez pentru persoana respectiva astfel incat sa pot obtine suma maxima la creditul de care am nevoie? Cu alte cuvinte este posibil sa renunti sa mai girezi pe cineva desi am semnat deja toate actele?