Buna seara, in mai 2007 am luat un credit bancar negarantat pentru care am putut plati ratele pana in noiembrie 2011 integral, dupa care in data de 8 februarie 2012 am mai platit o suma partiala.Din acel moment nu am mai platit nimic chiar daca am fost contactata telefonic si am primit diverse notificari de la firme recuperatoare. Zilele trecute am primit documente de la o firma de executare silita ca imi face proprire pe salariu.Intrebarea mea este daca as putea vorbi cu sefii sa nu mai imi vireze banii pe card pana la data de 10 februarie 2015 (sa se faca 3 ani) as scapa de datorie prin prescriere? Astept raspuns cat mai urgent! Multumesc frumos!
De trei luni lucrez la o firma, dar din pacate am fost trimisa in somaj.Inainte de aceste trei luni lucrate, am fost in concediu pt. ingrijire copil timp de 1 an si 9 luni.Inainte de concediu am lucrat la o societate care a intrat in faliment dupa care a fost radiata.Eu acum trebuie sa-mi fac dosarul de somaj.Firma actuala unde am lucrat mi-a eliberat adeverinta dar am probleme cu firma radiata, care desi mi-a eliberat adeverinta nu are stampila sa-mi puna.Lichidatorul nu vrea sa-mi stampileze pt.ca spune ca nu mai are acest drept iar cei de la somaj cu toate ca le-am explicat situatia spune ca fara stampila nu imi pot primi dosarul. NU STIU CE SA FAC...VA ROG SA-MI SPUNETI DVS.