avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate stephy15

Activitate stephy15

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Din experienta mea de anul trecut, va pot spune ca nu conteaza daca ai lucrat sau nu pana acum. Eu am luat 9,72 la interviu in contextul in care nu am lucrat o zi de cand am terminat facultatea in urma cu patru ani si am mentionat asta in fisa de prezentare. M-au intrebat de ce cred ca nu am luat pana acum la INM si le-am explicat parerea mea destre facultatiile din provincie si modul in care Faculatatea de la Sibiu nu pregateste studentii pentru INM astfel incat interviul s-a transformat intr-o discutie degajata despre facultati. Nu cred ca e important la interviu sa fii lucrat ci sa fii sigur pe tine, indiferent ce tema abordeaza ei si sa iti sustii punctul de vedere bine argumentat.
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Mersi, Andreea! La INM imi stiu nota, acceptabila la cat de mult m-am stresat! Ai dreptate, din nou la invatat ca lunile trec repede si noul cod civil nu e usor deloc! Si sa fie cum zici tu, sa fim printre primele pe lista cu admisi, ar fi si timpul :)). Spor la invatat si sa se vada in august k n-a trecut degeaba anul ce urmeaza :P
Si mie mi s-a parut ciudat ca nu am afisat subiectele si baremul...asa ca nu m-a surprins prea tare ca nu s-au afisat azi notele la CSM, de fapt nu zice nicaieri ca ar fi trebuit sa se afiseze azi, deci pana la urma nu e surprinzator. Insa asteptarea asta in care suntem, cei care am ramas in "cursa" pentru un post in CSM e un test la care, personal, fac fata din ce in ce mai greu. Poate maine...azi sigur nu...
:help: Andreea, mie nu-mi deschide link-ul de deasupra, imi poti spune, te rog daca sunt cumva rezultatele CSM afisate pe site-ul INM?
Acum am vazut si eu lista...71 e un numar un pic mai mare decat cel la care ma gandeam eu...:((
Asa cum am precizat anterior, si eu m-am inscris si mai cunosc o tipa care s-a inscris. Concluzia, vor fi suficient de multi canditadi incat sa creasca nivelul de dificultate din anii anteriori iar asta inseamna ca nu vor mai da exercitii cu "..." ca la clasa a IV-a. Dupa parerea mea, comparand nivelul de dificultate al testelor anterioare date pentru posturi de personal de specialitate cu teza la franceza din liceu, ajung la concluzia ca teza la franceza era mult mai grea si necesita mai multe cunostiinte nu numai de gramatica cat si de vocabular, nu doar juridic, tinand cont ca exista un subiect care presupunea argumentarea unui citat ce putea proveni din orice domeniu. Si eu abia astept sa vad lista, cat mai tarziu posibil :D pentru ca eu inca mai am de repetat!
maxmara a scris:

Pentru posturile de expert asimilat magistratilor s-a inscris cineva?

Eu m-am inscris azi si daca n-am fost in primii 200 macar sa fiu intre cei 6 admisi acum:D. Nu stiu insa ce presupune si daca si in acest caz se fac cursuri insa "suna bine" si eu imi doresc un loc de munca asa ca imi voi incerca din nou norocul si sper sa demonstrez ca stiu franceza mai bine decat am stiut drept la prima etapa :(