Vinovat nu sunt,ma simt frustat ca sunt prins la mijloc in situatia respectiva. Lucrez 15 ani in domeniu si nici o data nu am avut problema asta pana acum.:(
Daca se face recunoastere de grup poate sa ma recunoasca atat pe mine cat si pe colegul meu deoarece am deservit locatia respectiva de mai multe ori chiar daca eu personal nu stiu cine este. A putut sa afle numele meu de la angajatii spatiului deoarece au avut cartea mea de vizita,numele meu este public si pe site-ul firmei si cum eu ma intalnesc cu mai multi clienti in alte locatii si la expozitii puteam sa ma intalnesc cu proprietarul fara sa stie cine sunt. Nu mai zic ca daca dai o cautare pe internet pe google cu numele firmei ma gaseste destul de usor inclusiv fotografie. #-o
Responsabil de echipament nu exista,exista responsabil de plata facturilor care in caz ca nu se platea factura de chirie lua legatura cu chiriasul . Noi mergeam in locatie numai daca se defecta ceva ,daca instalam sau daca ridicam echipamente ,in toate cazurile se semna fisa de interventie si foaia de deplasare in baza careia ne luam diurna locatia fiind in provincie.
Daca proprietarul spatiului specifica data noi avem in evidenta fiecare deplasare si cum aproape zilnic suntem pe teren avem fise de la clienti stampliate etc prin care putem gasi martori (alti clienti de la alte firme) cu care sa dovedim atat eu cat si colegul meu ca nu am fost acolo.
Lucrez la o firma care se ocupa cu inchirierea de echipamente si am fost desemnat pentru service pentru o locatie inchiriata de un client . Dupa o perioada clientul firmei pentru care lucrez a inchis spatiul respectiv dar a pastrat in continuare echipamentele inchiriate in spatiul inchiriat,dupa care a declarat ca au disparut echipamentele. Firma pentru care lucrez a solicitat ajutorul politiei pentru localizarea echipamentelor si dupa cateva luni ne-am trezit cu politia cerand detalii ,declaratii ca nu am luat echipamentul spunand totodata ca noi am fi ridicat echipamentul si ca a fost o ridicat cu o masina identica cu cea condusa de mine. Politia sugereaza o identificare a mea impreuna cu colegul meu care am avut masina respectiva in dotare si care am facut service pe spatiul respectiv . In mod normal noi efecutam intodeauna cand ridicam echipamente de la clienti procese verbale de ridicare/primire cu care dovedim provenienta marfii de la client inapoi la sediu si in baza carora se reziliaza contractele de inchiriere. Proprietarul spatiului nu are nici un document la mana ca am fi ridicat noi echipamentul ,nu a specificat data la care am ridicat echipamentul ,doar verbal zice ca l-am ridicat noi . Locatia respectiva a fost deservita peste un an ,personal nu l-am cunoscut pe proprietar,politia ne-a intrebat acest lucru dar este posibil sa fi fost in locatie fara ca noi sa stim . Acum daca se face identificare poate sa ne recunoasca si sa zica da ei 2 au luat echipamentele.
Nu stiu ce sa zic ,din partea firmei pentru care lucrez s-a luat hotararea sa ne prezentam la politia economica cu colegul meu ,cu administratorul firmei si cu avocatul , situatia pentru mine este dubioasa,daca este cineva in cunostinta cu situatii similare rog sa raspunda la topic.