Daca plateam pana pe 24 decembrie dar eu am platit astazi 500 de lei si daca platesc doar 899 cat era factura,pt ca fata de la orange mi a spus ca am de plata 899 dar in scrisoarea de la E.O.S scrie 1500 cu taxa de rexiliere si cu penalizari.Ma gandesc ca daca la orange nu figurez cu 1500 de lei si E.O.S incearca sa ma puna sa le platesc lor atat...
Buna ziua,am un abonament la orange si de asta vara cand mi-a venit factura 899 lei nu am mai platit,mi-a venit pe 27 decembrie o scrisoare de la E.O.S KSI ca daca platesc pana pe daca de 24 ma scutesc de penalizari in valoare de 300 de lei si de taxa de reziliere de ~300 de lei.Am gasit scrisoare cand sa terminat data scrisa de ei.Am sunat inati la orange sa ii intreb care e treaba si mi-au spus ca doasrul e la E.O.S si ca sa vb cu ei.Am vb cu un baiat de acolo si am ajuns la intelegerea sa platesc 500 de lei timp de 3 luni,avand in total 1500 de lei de plata.Azi am fost la orange sa platesc 500 de lei si mi-a spus fata de acolo ca am 899 de lei de plata.Daca platesc doar cei 899 se poate intampla ceva??Poate sa ma ajute cineva va rog ca numai stiu ce sa fac