avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate mariusmihai

Activitate mariusmihai

va multumesc mult pentru ajutor.in concluzie, solutia cu notarul(act de donatie) cat si cea cu inmanarea banilor fara nici un fel de inscris,martor,transfer bancar sau dovada in principiu, duce tot la incapacitatea lui de a-mi mai cere restituirea banilor sau de a sustine macar restituirea lor.va multumesc inca odata pentru informatii.da,m-am lamurit.
dar are insa posibilitatea de a-mi intenta proces(e) interminabil(e) si de a ma tara prin tribunale pentru restituirea respectivei sume?un astfel de proces chiar si fara dovezi poate dura mult?se poate tergiversa?nici prin aceasta cale(proces) nu poate avea sorti de izbanda?cu stima.
dar fara acte si martori?are inca portite sa ma obige la o eventuala restituire?stima.
Buna seara,ma numesc Marius si ma confrunt cu o mare dilema.Am de primit o suma de bani considerabila(cateva mii de euro) ca premiu pentru merite personale din partea unei cunostinte.Stiind ca aceasta cunostinta este cam schimbatoare imi este teama sa accept acesti bani din pricina ca si-ar putea schimba principiile si mi-ar putea cere sa ii inapoiez suma.Nu asta ar fii marea problema dar daca s-ar putea sa isi schimbe parerea peste o perioada mai indelungata de timp si sa nu am cum sa ii inapoiez aceasta suma?,idea e ca vreau sa ma informati cu privire la legalizarea acestei tranzactii,si daca m-ar putea obliga in vreun fel sa ii returnez banii daca nu intocnim nici un document.cum ma sfatuiti sa fac?cum pot sa ma bucur de acest bonus fara sa imi fac griji pentru o eventuala surpriza neplacuta?astept raspuns.cu stima.PS-sper ca nu am incadrat gresit acest subiect in forum.o seara buna.