avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate anonimus3

Activitate anonimus3

Răspuns la discuția corupere de minori
avocat_lasco...

Daca Baiatul este major iar fata a implinit varsta de 15 ani. iar acestia intretin relatii sexuale insa parintii ei depun plangere la politie .., Baiatul respectiv nu pateste nimic din punct de vedere legal ?Atata timp cat fata nu depune plangere si a fost de acord sa intretina relatii sexuale cu acel baiat.Plangerea respectiva va fi la cazierul baiatului?
As dori un raspuns concret si direct ... Am citit paginile anterioare si am vazut in ce conditii sar putea pedepsi acest lucru insa am nevoie e o confirmare.

Va Multumesc
Nu are ce sa faca deoarece nu o poate convinge sa mearga la doctor.Si daca ar merge ar putea stii ca eu am fost?Adica ...

Daca implineste 15 ani si doar atunci depune plangere as putea patii ceva?

Doamna cu tot respectul ... eu am facut o infractiune?E amuzant ... adica sunt egalul unui om care da in cap sau fura?De ce ?Pentru ca am iubit?Si pentru ca iubesc?

Mai as avea o intrebare... daca nu merge la ginecolog si parintii ei depun plangere... pot patii ceva in cazul asta?

Va multumesc
Buna ziua...
Am 19 ani iar prietena mea 14 .Am facut sex.Am folosit prezervativ.Maicasa o ameninta ca ma duce la politie daca amf acut ceva.Ce pot poti?
Stiam inainte sa fac sex ce as putea patii si nu regret iar fata a vrut de buna voie.
Ma rog ideea este ca daca ea nu recunoaste nimic se poate intampla ceva?sau ce dovezi au ca am fost eu?In cel mai rau caz fugim din tara impreuna ... Va multumesc

P:S: am avut 18 ani cand am inceput sa avem relatii sexuale...