Buna ziua. Am si eu o problema. Sunt in executare silita si mi s-a pus poprire 1/3 din salariu, insa pana acum nu mi s-a oprit nici un ban, fiind la inceput. Daca eu fac un credit la CAR si rata reprezinta 1/2 din salariu, prima poprire mai e valabila?Multumesc !
buna ziua. am si eu o problema cu bancile. in 2008 am fct 2 credite pt firma la care lucram, fara nici un act la mana. sase luni mai tarziu firma a intrat in faliment, nu au mai putut plati ratele, care pana la momentul respectiv erau platite de ei, iar eu am fost data afara si am ramas si cu creditele pe numele meu. acum am ajuns la executare silita. mentionez ca nu am nimic pe numele meu, nu am girat cu nimic la banca, erau credite de nevoi personale. acum recuperatorii mi-au pus poprire pe conturi si nu ma pot angaja. am vorbit cu un procuror si mi-a zis ca prin lege aveam la dispozitie 3 ani in care puteam sa fac ceva legal, sa ii dau in judecata, dar mie mi-a expirat se pare termenul anul trecut. mai pot face ceva sa ii dau in judecata sa scap de banci? si cat la suta din salariul imi pot opri recuperatorii? multumesc !