Am contactat prin intermediul siteului okazii o persoana din vaslui pe nume popa catalin,urmand sa fac cu acesta o tranzactie.Aceasta tranzactie consta in ai trmite acestuia un pachet care cuprindea 2 telefoane mobile si o suma de bani iar el in contrapartida alt telefon echivalent in sumaa a cei trimit eu.Binenteles ca el a ridicat pachetul sau cel putin asa reiese de la Fan Courier caci cu acesta am facut livrarea.In momentul in care am solicitat de la Fan Courier confirmarea de plata crezand ca acolo sunt trecute datelele celui care a ridicat coletul mi sa trimis dupa nenumarate solicitari o copie dupa awb cu o simpla semnatura vezi doamne al celui care a ridicat.Mentionez faptul ca am facut si o sesizare la politie circa 10 pe numele popa catalin,dar eu neavand datele de la Fan Courier nu pot demonstra aceasta frauda.Persona popa catelin beneficiarul coletului nu mai este de gasit.Va rog indrumatima pentru a-mi face dreptate,am facut si o sesizare online la protectia consumatorului pentru Fan Courier pentru ca numi poate face dovada livrarii decat cu o semnatura care o putea face oricine pe acel awb.Va multumesc