avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate Membru_nou_36

Activitate Membru_nou_36

Răspuns la discuția Se poate divorta?
Intre timp, cat am stat separati, si-a adus amanta in casa (femeia cu care a fost in urma cu 3 ani si are un copil). In momentul in care i-am spus ca am aflat de ea , i-a cerut sa plece. In prezent nu locuieste la el si nici nu am cum sa demonstrez ca a stat acolo un timp.
Va rog sa imi spuneti daca ma poate acuza de parasire de domicilui si imi poate impune toate cheltuielile de judecata. In cazul unui proces, eu voi fi gasita vinovata?
Toti cei acre stiu de aceasta amanta sunt rude cu el, deci cu siguranta nu vor depune marturie pentru mine.
Multumesc.
Se poate divorta dupa 4 luni de casnicie? De cand ne-am mutat impreuna( dupa nunta) au inceput certurile si nu cred ca se mai poate face ceva. Ne certam prea des si prea rau... Nu am luat nimic impreuna in timpul casniciei si nici nu cred ca se pune problema sa impartim ceva.. In prezent locuiesc la parintii mei deoarece nu mai putea sta in aceeasi casa. Va rog sa imi spuneti daca pot intenta divorul in conditiile in care nu a trecut 1 an de zile de la nunta si daca este neaparat nevoie de un avocat.