avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate dumicris2002

Activitate dumicris2002

Buna ziua, ma numesc Cristian si as dori sa ma ajute cineva cu un sfat: pentru o familie monoparentala, mama are un copil de 1 an si jumatate pentru care primeste 600RON /luna si un al doilea copil de doua luni pentru care nu primeste nimic. Intrebarea este daca pentru al doilea copil poate beneficia de indemnizatie sau alta modalitate de ajutor? Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Răspuns la discuția PROBLEME CONTRACT RENTA VIAGERA
Va mutumesc pentru sfat, deci exisa o cale de rezolvare pozitiva, am sa angajez un avocat. va doresc multa sanatate, cristian.
Am incheiat in anul 2007, prin notariat, un contract renta viagera cu o persoana, in care ma obligam sa achit lunar o suma de bani pe tot restul vietii persoanei respective, urmand ca dupa decesul acesteia sa intru in posesia apartamentului pe care il poseda. Astazi am primit o citatie in care mi se aducea la cunostinta ca persoana m-a dat in judecata si doreste rezilierea contractului, intrucat nu am respectat contractul, adica nu i-am dat banii pe care trebuia sa-i inmanez lunar. Mentionez ca pe toata perioada scursa de la intocmirea contractului, i-am inmanat lunar, fara intarzieri si la data stabilita de comun acord, suma de bani stipulata in contract, dar fiind vecini de o lunga perioada de timp, nu am intocmit nici un act care sa confirme aceasta. Va rog sa ma ajutati cu un sfat