avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate adi88

Activitate adi88

Răspuns la discuția accident
.
Multumesc mult pentru raspunsuri, am mai mult curaj acum si vad cu alti ochi situatia, cred ca primul apel sau primul sms primit de la el ma va duce la politie pentru plangere, mai ales ca in cateva zile masina mea imi va iesi din serice, ma gandesc cu groaza ca va trebui sa o tin in fata blocului(ma gandesc ca ii va face ceva), dar sa speram ca nu va mai suna!Multumesc inca odata celor ce mi-au raspuns!
ynocentta a scris:

1-Incercati solutionare amiabila cu partea
2-Daca apreciati ca sms de amenintare poate constitui motiv temeinic de teama,panica cu eventuale consecinte neplacute si prejudicii,puteti formula plangere la politie .
3-Daca nu solutionati amiabil nu se mai justifica acordarea de sume financiare,pentru care oricum nu obtineti dovada legala

1. cu ce sa solutionez amiabil?sa ii mai dau eu bani?
2.cred ca asta am sa fac, am sa merg la politie daca mai suna sau daca mai primesc sms-uri
3.adica daca in fond eu as fi de acord sa ii mai dau bani, nu pot face dovada ca i-am dat, la asta va referiti?

nucu$ a scris:

In primul rand, in calitate de asigurat, aveti dreptul sa va interesati de situatia exacta a dosarului de daune deschis la asigurator, referitor la valoarea devizului de reparatii,valoarea reala a autovehiculului si modul in care a fost inchis/respins la plata.Daca a fost considerata dauna totala, epava nu putea fi retinuta de asigurator.S-ar putea sa descoperiti surprize privind o incercare de escrocherie din partea pagubitului.

Sunt foarte confuz si tin sa cred ca sunt numai minciuni si ca epava nu a fost retinuta de asigurator, dar din tot cazul ce vi l-am povestit acesta ma poate da cu ceva in judecata?De fapt cu ce sa ma dea?ca nu i-a platit asiguratorul meu cati bani a vrut el?#-o
Discuție accident
Buna ziua!Va scriu prin intermediul acestui site pentru a scapa de niste dubii care imi macina zilele!
Intr-o seara eu si un amic de-al meu ne plimbam cu masina mea,el conducea,intr-un viraj masina i-a scapat de sub control si a ricosat intr-o masina stationata pe partea noastra de mers,proprietarul a venit am mers la politie i-am dat asigurarea i-a dat prietenului meu amenda, totul bine si frumos in seara aia.Apoi a doua zi la asigurari i s-au facut poze la masina si dupa cateva zile m-a sunat proprietarul masinii avariate si mi-a zis ca a fost dauna totala si ca i-a dat 75% din valoarea masini plus ca i-a lasat si masina avariata.Masina lui nu a fost cine stie ce avariata si se putea face, banuiesc ca a invartit ceva pe acolo pe la mecanic si i-a dat dauna totala,mi-a zis atunci ca trebuie sa ne gandim cum facem sa ii mai dam niste bani pentru ca el nu isi scoate toti banii respectiv 7000 euro cat i-a fost asigurata masina, el isi va vinde masina dar restul sa il dam noi.Acum dupa o luna ma suna si imi spune ca a venit din italia ca l-au sunat de la asigurari ca nu ii mai da masina accidentata si ca ii da doar 75% si el nu poate sa isi cumpere alta masina cu banii ce i-a dat asigurarea si ca il va da in judecata pe prietenul meu,de fapt trimitandu-mi un sms de amenintare ca o sa ne para rau si ca noi sa sa ne rugam de el dupa ce ne va da in judecata.Ce trebuie sa fac in acest caz?Sa ii mai dau eu bani?