avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate erikb

Activitate erikb

Răspuns la discuția furt
nu exista din cate stiu eu pentru ca pana la reintoarcerea mea in romania am mai iesit si m-am reintors in tara respectiva
Răspuns la discuția furt
urmarit general nu sunt acum cateva zile am mers la politie sa imi schib buletinul si nu sa intamplat nimik nici la adresa la care stau nu am primit nimic
Răspuns la discuția furt
la momentul respectiv cei de la politie nu mi-au zis ca nu am voie sa mai stau in tara am mai stat inca 2 luni dupa comiterea faptei am iesit din tara si m-am reintors pentru o perioada de 1 saptamana dupa care am revenit in romania . Nici la aeroport la control nu am avut nici o problema. Imi este un pic de teama la directia eliberare pasapoarte ca aceasta fapta sa impiedice eliberarea lui
Răspuns la discuția furt
Va multumesc tare mul pentru raspuns mi-ati luat o piatra dupa inima
Răspuns la discuția furt
m-am gandit ca imi poate pune piedica si pot pierde contractul de munca de care cu greu am facut rost
Răspuns la discuția furt
Cred ca a fost introdusa . Oare cei de la pasapoarte pot impiedica eliberarea ?
Discuție furt
buna ziua

Nu stiu daca postez in locul potrivit , daca nu imi cer scuze
Acum 2 ani am furat in alta tara am fost prins am platit contravaloarea marfii in magazin dupa care am fost la politie mi s-au luat amprente mi s-au facut poze . Am platit o amenda si mi sa dat drumul . dupa putin tim am revenit in tara . Acum am obtinut un contract de munca in aceias tara problema e ca trebuie sa imi schimb pasaportul . Intebarea mea e daca la eliberarea pasaportului biometric se poate afla de fapta comisa cu 2 ani in urma?