buna ziua.ma numesc Pinca robert si am lucrat 22 de luni.am primit 6 luni de somaj.mi sa terminat somaju in data de 18 iulie.ajutor de somaj pot primi?acum nu lucrez nicaieri.astept un rasp.va multuimesc
da , dar cartea de munca au scoso.eu am avut punctul de lucru in Cugir,iar sediul lor este in Alba-iulia.si ei mi-au scos deja cartea de munca.se poate sa nu mio dea?in caz ca nu mi-o da,ce este de facut.va rog mult ajutatima ca maine merg la ei la Sediu sa vb patronul cu mine.va rog mult.stima si respect
buna.am lucarat 20 de luni la o firma Mobistar(dealer vodafone) si mau dat afara prin desfintarea postului deoarece eram director magazin si aveam salariul umpic mai mare fata de un agent vanzari.in urma inventarului mi sa gasit un minus in gestiune cu o valoare de 1100 ron.activitatea miam incheiato pe data de 15.01.2010.acum patronul trage de mine sa ii platesc minusul din gestiune.nu as avea nimic impotriva,dar miau bagat pe gât 3 telefoane,care eu nici nu leam vazut si nici nu stiu cum arata.el zice ca leam avut in magazin,dar eu sincer va zic ca nu leam vazut in viata mea.plus de asta, incheindumi activitatea in data de 15.01.2010,eu nici in zi de azi nu am vazut salarul de pe luna decembrie si jumatate de pe luna ianuarie.ceea ce imi este mie frica este un singur lucru : cartea mea de munca este la ei.este posibil ca patronul sa nu imi dea cartea de munca?eu mai am 15 zile , timp in care pot sa imi bag actele pt somaj.se poate acest lucru sa nu imi dea cartea de munca?am nevoie de ea pt Somaj.va rog mult ajutatima cu un rasp cat mai repede.va rog