Asa o sa si fac, doar ca eu anul trecut am mers personal la ei si i-am intrebat si au zis ca sunt venituri ocazionale si nu platesc iar acum m-am trezit cu instiintarea. Dar au fost doar vorbe, nu am cum sa dovedesc ca asa a zis asa ca voi merge sa platesc.
Buna ziua,
sunt angajata cu carte de munca la o firma si in acelasi timp anul trecut, respectiv ianuarie 2011, am realizat o singura data venituri din activitati independente( o singura factura pentru intocmirea unor proiecte) si am primit o instiintare ca trebuie sa platesc contributia de 5.5 la Casa de Asig de Sanatate. Avand in vedere ca au fost venituri ocazionale trebuie sa platesc aceasta contributie? Acum activitatea pe PFA este suspendata. Daca sunt scutita de la plata acestei contributii va rog sa imi spuneti conf. carei legi. Va multumesc anticipat :sorry:
Am si eu o problema. Tatal meu are dintr-o casatorie anteriora un copil major( nu mai pastram legatura cu acesta). La divort au fost impartite bunurile comune, apoi s-a recasatorit si sunt sngurul copil din aceasta casatorie. In caz de deces cum se vor imparti bunurile intre mine si "fratele" meu.#-o