Stiam de la inceput tot ce a facut, nu am fost de acord, nu m-a mintit pentru ca am fost de fata la multe conversatii dintre ei, dar eu nu aveam dreptul sa ma bag. I-am spus parerea mea, am incercat sa o conving. Daca o persoana de 40 si ceva de ani poate sa creada vorbele unei fete de 18 ani in asa ceva ... Pe hartia aceea, semnata de amandoi, nelegalizata, e specificata doar suma produsului pe care i l-a cumparat. Pentru restul banilor nu exista nimic semnat. Doar vorbe goale. Promisiuni. Cum poate sa o oblige sa ii dea inapoi cand el SINGUR s-a dus la banca sa ii puna, DE BUNA VOIE s-a intalnit cu ea sa ii dea bani. Nimeni nu l-a obligat. Nu poate demonstra ca a fost obligat sau fortat! Pentru ca nu a fost! E ca si cum o persoana s-ar duce la un vecin sa ii ceara 500 de euro ca vrea sa mearga in vacanta in Dubai. Respectivul ii da banii si gata. Dar de fapt, el nu s-a dus in Dubai. Cam asa e toata povestea celor aproximativ 5500 de euro. Si oricum, ea e eleva, nu lucreaza, iar parintii nu stiu situatia. Cum poate sa oblige parintii sa ii dea inapoi??
Facand dovada cum? Mesajele de pe telefon sau convorbirile de pe messenger? El e barbat in toata firea la 40 si ceva de ani. Cine l-a pus sa creada vorbele unei fete de 18 ani? De bunavoie s-a dus la banca sa ii puna.
:help:Buna ziua.
Prietena mea are o problema si incerc sa o ajut prin a ma interesa de anumite lucruri.
Nu demult cineva s-a oferit sa ii cumpere un produs in valoare de aprox. 500 de euro. Au semnat o hartie prin care ea isi asuma responsabilitatea ca lunar sa ii plateasca o rata de 50-100 lei timp de 2 ani(este cand a platit rata mai mare decat suma stabilita pt a scapa mai repede de rate). Hartia NU este legalizata!!! In acest timp, ea ii mai cerea bani respectivului mintindu-l mereu ca ii va da inapoi. S-a ajuns la o suma enorma, undeva la 6000 de euro. Mentionez faptul ca ea ii cerea bani doar promitandu-i ca ii va da inapoi, iar el de buna voie ii dadea, crezand in cuvintele ei. Si spun ca de buna voie ii dadea pentru ca el e din alt judet, iar banii ii punea in contul ei. Acum vrea sa va intreb: Daca ea nu ii da inapoi banii care nu sunt mentionati pe hartie(deci cam 5500 de euro) ce ii poate face? Din punct de vedere legal, ma refer. Nu ca i-ar da o mama de bataie :)) va rog, astept un raspuns :worthy: