BUNA >MA NUMESC LEONTIN LAURA
-----PROBLEMA MEA ESTE UNA CE tine cont mai mult de indolenta instantei de judecata , de impartialitatea avocatului ales si platit de noi decat de o problema care are o finalitate previzibila , dupa mine si datele pe care le arat mai jos.
SUNT O mamica casnica a sapte copilasi minori ce traiesc intr-un apartament in chirie cu 2 camere .PROBLEMA este o mostenire lasata de bunicul meu care m-a crescut( mama decedand cand aveam 2 ani)bunicul fiind singurul meu sustinator si al fratelui meu, si ALTI COPII NEVAND DECAT 1 baiat din prima casatorie(deci un unchi de al meu- insa cu care nu aveam legaturi , nici bunicul si nimeni, urma lui fiind aproape pierduta domiciliind permanent in germania sub numele de F.J.) Mostenirea problematica in speta este o casa , casa parinteasca din LUGOJ a bunicului decedat , iar eu cu familia mea locuind in SIGHETU MARMATIEI – MARAMURES.
In data de 16.10.2008 a decedat bunicul, tatal mamei mele, care mi-a spus ca dupa moartea lui sa ma interesez la notar si sa fac tot ce trebuie ca sa intru in posesia casutei lui.Bunicul meu nu s-a gandit niciodata ca ar putea avea complicatii aceasta mostenire- el si eu stiind ca nimeni nu poate revendica casa ,nefiind nici un mostenitor indreptatit la aceasta , caci atunci dansul in dragostea cu care m-a crescut ar fi facut un contract inatacabil de punere a mea in posesie, de a ma feri de potentialii excroci iviti dupa moartea sa.
Am contactat telefonic pe cateva rude si pentru ca nu stiam nici eu , nici bunicul nu lasase, stiuse, adresa baiatului sau din germania FJ,mi s-a sugerat sa il citez prin instanta si sa imi iau un avocat pentru a intra in bunurile apartinand pana nu demult bunicului meu.
Aici apare problema.Am ales o avocata intamplator , fara sa stiu prea multe despre ea aceste informatii dovedinduse relevante si determinante pentru procesul ce va urma, adica aceea avocata C.A. era vecina de scara cu o matusa (fiica fratelui bunicului meu_) pe nume D.M. si cu aceasta nepoata, D.M. bunicul meu s-a judecat 6 ani pentru un teren prin care bunicul a obtinut o hotarare definitiva si irevocabila fiint intabulata in cartea funciara avand numar de CF deci fiind titular de drept
In februarie 2009 sotul meu a facut un drum din SIGHETU MARMATIEI pana la LUGOJ la aceasta avocata C.A. , i-a platit onorariul si a deschis proces pentru sucesiune si pe fiul bunicului din prima casatorie din Germania l-a citat ca locuind la adresa bunicului.
Primul semnal de alarma ca ceva este GRAV a venit odata cu instiintarea telefonica a avocatei mele C.A., cum ca vom fi trecuti ca mostenitori toti TREI, adica eu nepoata si fratele meu si baiatul din germania despre care nu stiam cum sa il previn, Dupa acest telefon au urmat multe in care elementul special era ca matusa mea,D.M era in prezenta avocatei mele C.A., vorbind impreuna cu amandoua in acelasi timp .M-am interesat si am descoperit ca matusa DM A luat urma unui fapt aparent neimportant si anume ca eu nepoata, am facut cerere sa imi refac toate actele, certificat de nastere, deces prin primaria LUGOJ intrucat mi-au disparut de la adresa din DETA, judetul TIMIS ultima adresa unde am locuit cu familia inainte sa ne mutam in SIGHETU MARMATIEI adresa actuala. Pe data de 18 cand trebuia sa aiba loc procesul m-au sunat sa-mi SPUNA (AMANDOUA-avocata si matusa mea, nepoata defucntului bunic) ca CINEVA a facut o plangere la primaria LUGOJ cum ca mama mea , moarta cand eu aveam 2 ani , NU ESTE FATA BUNICULUI si ca cel de la primarie,functionarul AR FI VINOVAT DE ‘’gresala ‘’ de a trece la locul tatalui pe BUNICUL , caci bunicul defunct ar fi fost numai declarant la maternitate ca tata al mamei mele ACESTA MANEVRA AVOCATEASCA FIIND STRIGATOARE LA CER, LA FEL CA SI JIGNIREA CUM CA MAMA MEA AR FI FOST DIN ‘FLORI’insa este o mare minciuna din zeci de motive insa neconcordanta cea mai evidenta este ca mama s-a nascut acasa, in casa lui bunicul, nicidecul la vre-o maternitate .
Tot atunci avocata mi-a mai spus ca i pare rau,dar nu mai am nici un drept, singura matusa DM fiind aceea care POATE SA MA ‘’AJUTE’’ citand-o ca ‘’MARTORA ‘’in proces .Stiind perfect situatia noastra financiara, ca aveam 7 copilasi cu varsta cuprinsa intre 1.11 ani si 10 ani, si ca eu eram casnica si sotul fiind singurul care lucreaza, stie ca nu putem sa mergem lunar din SIGHET la LUGOJ si sa ne platim tot felul de expertize si avocati si prin urmare au procedat la minciuni,inventii, presiuni psihice si tot felul de tretipuri avocatesti.
Mentionez ca matusa DM nu are nici un drept din mostenire, nici cel mai mic, procesul ei cu bunicul pentru un teren terminandu-se dupa 6 ani in 1999
Dupa aceasta convorbire a inceput mai insistent presiunile asupra mea ,in tandem, adica amandoua, ca sa i fac o imputernicire pe matusa mea DM pentru toate drepturile mele, si ca ‘’matusa imi va dona daca castiga »Intre timp m-a citat si la notar dar am refuzat aceast lucru iar in cauza avocata mi-a zis ca imi va inchide procesul.CE ESTE SOCANT , ESTE UNELE DECLARATII CARE PRETINDE CA EU L-AM DAT IN SCRIS ,DAR NU POARTA SEMNATURA MEA,CI NUMAI STAMPILA AVOCATEI MELE C.A., si mi-au venit acasa la adresa din SIGHETUL MARMATIEI.In aceste declaratii, un FALS IMPOTRIVA MEA se spune ca eu as lasa sa se inteleaga ca mama nu e fiica bunicului .Dupa aceste minciuni , impotriva mea, platite insa tot de noi cu bani multi pentru noi, o familie de 9 suflete si un singur salar am decis sa intrerup orice colaborare cu aceatsta avocata care era de fapt impotriva mea si contribuia la denigrarea mamei mele in instantele din lugoj.
Sotul meu a imputernicit un prieten din STEI jud BIHOR sa ma reprezinte (jurist MR) si sa semneze in locul meu iar cand acesta a avut acces la dosar a gasit mari mari ilegalitati, dupa spusele lui.Acest jurist a certificat ca eu si fratele meu santem trecuti pe C.F. insa din cauza actului pe care l-a bagat avocata mea C.A., ACELA CARE EU MA AUTOINCRIMINAM, spunand ca mama nu este fiica bunicului care m-a crescut, si care nu poarta nici o semnatura de a mea NU MAI PUTEM SA FIM TRECUTI LA MOSTENIRE SI PIERZAND DREPURILE NATURALE DE mostenire. APOI acest jurist trimis de noi i-a facut o vizita si avocatei noastre care ne-a propus SA FACEM O INTELEGERE CU MATUSA DM ,PRIN CARE I DONAM 13 ACRII(reprezentand partea ce a vandut-o ea cu mama ei unor oameni, dar pentru care s-a judecat, si aceea matusa isi va retrage plangerea(RECUNOSCAND INDIRECT CA EA ESTE CEA CARE A DEPUS MINCIUNA CUM CA FUNCTIONARUL PUBLIC S-A GRESIT SI L-A TRECUT PE BUNICUL CA TATA AL MAMEI MELE LA NASTERE .) Am refuzat aceasta intelegere terenul i apartine unei alte persoane , ea l-a vandut INSA eu cu fratele am avea drepturi date de succesiune asupra acelui teren si matusa stie asta, insa ‘’proprietarii sunt si ei oameni nevoiasi ca si noi, care au platit un prêt real de buna credinta , iar motivatia noastra religioasa ne impiedica in a demara astfel de procese injuste totusi.
PE data de 10 dec Juristul MR a fost la lugoj si a spus ca pe 21 ianuarie vor fi chemati citati ca si martori pe cei propusi de noi care pot declara ca mama a fost fata bunicului>insa instanta desi se afla in sala in momentul procesului , nu l-a citat, nu l-a audiat si a spus ca nu s-a prezentat nimeni.ACEL jurist ne-a marturisit ca este vorba de coruptie in toata regula Ultima citatie era o COMUNICARE INCHEIERE –SUSPENDARE CIVILA DIN DATA DE 10 DEC.2009 DE LA JUDECATORIA LUGOJ.
NEVAND MIJLOACE FINANCIARE SUFICIENTE PENTRU A PRIMI SFATURI PERTINENTE, SI IMPARTIALE, CUM NU AM PRIMIT PANA ACUM DESI AM PLATIT O SUMA CONSIDERABILA LA AVOCATA CARE TREBUIA SA NE REPREZINTE IN MOD ONEST, SFATURILE DUMNEAVOASTRA PROFESIONALE GARTIS SUNT DEOSEBITE, SI ASTFEL PLINI DE RECUNOSTINTA, INTREAGA NOASTRA FAMILIE PENTRU AJUTORUL DAT UNOR OAMENI NECAJITI. NU PUTEM DECAT SA VA MULTUMIM IN AVANS SI DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI IMPLINIRI PT TOT CEEA CE FACETI PENTRU OAMENI AFLATI IN DIFICULTATE ..
Va rog sa nu mai identificati persoane in mesaje. Multumesc.