avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters125561

Activitate ContSters125561

Răspuns la discuția plati compensatorii
Se va pleca in 3 transe...unii in vara,altii la toamna si ultimii in iarna.De unde putem sti noi ca nu a existat nici un cumparator...toata lumea stie cum a fost facut contractul cu Petrom...pe noi ne intereseaza daca ne pot trimite acasa in aceste conditii...practic Petrom are profit nu este falimentar...
Răspuns la discuția plati compensatorii
Petrom a anunţat că închide definitiv rafinăria Arpechim Piteşti, pentru că nu a vrut nimeni să o cumpere. Unitatea se va transforma parțial în depozit de produse petroliere.
Arpechim Pitesti s'a inchis oficial.
Se spune ca ni se dau salarii compensatorii ca sa plecam acasa.Intrebarea mea este daca aceste salarii se dau ca o mita pt a pleca din companie deoarece toti avem contracte pe perioada nedeterminata si compania nu a dat faliment?In aceasta situatie putem fi dati afara?Noi nu cunoastem legea.
Imi poate spune si mie cineva cum se calculeaza indicele de salarizare la Petrom pt 2008 si 2009?
Multumesc!
Discuție act aditional
As dori si eu actul aditional la CCM nr.169/04.04.2008 de la petrom,daca il are cineva.
Va multumesc!
In concluzie trebuie introdusa actiunea numai la Ploiesti?Nu toate instantele dau aceeasi rezolutie la aceleasi cauze:concret aceeasi cauza introdusa in instante diferite pe aceleasi drepturi au hotarari diferite.
In procesele referitoare la litigii de munca,se poate introduce actiune si intr'un alt oras decat cel al reclamantului,in conditiile in care partea parata are punct de lucru si in alte orase din tara?Concret,daca locuiesc in Ploiesti pot introduce actiune la Constanta intru'cat Petrom are punct de lucru si acolo?
Răspuns la discuția hotarare judecatoreasca
Dupa cat timp de la data comunicarii hotararii se poate cere revizuirea?
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile date.
Răspuns la discuția hotarare judecatoreasca
Este vorba despre litigii de munca...si codul muncii prevede o astfel de cale de atac extraordinara?Ce motive pot fi invocate pt revizuire sau contestatie in anulare si cine aproba aceasta cale?
Dupa obtinerea unei hotarari irevocabile de la Curtea de Apel mai exista alta cale de atac?