avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate LEY

Activitate LEY

imi cer scuze , inca un detaliu : acest lucru s-a intamplat in 15 nov 2007 iar eu am fost instiintata pe 01.02 2010.:stunned:
multumesc pt raspuns , asa m-am gandit ca este logic insa desi consemnat in P.V. intocmit numele soferului amenda vine pe numele firmei ,datele din talon.Si apoi cu ce sa dovedesc mai mult decat procesul verbal ca acel conducator auto era la volan in acel moment?
BUNA ZIUA, rugamintea mea este sa ma lamuriti si pe mine in dilema cu care ma confrunt.Am primit astazi, 01.02.2010, de la Compania Nationala de Autostrazi........o notificare cu privire la recuperarea sumei de 375 lei (25% din valoarea totala a amenzii,1500, inscrisa intr-o copie a procesului verbal intocmit in 15.11.2007).In procesul verbal este trecut conducatorul auto ca fiind de fata la intocmirea acestuia ,iar la contravenient ,ca nu este de fata ,adica firma (conf.talon).
Problema mea este CA ACEST SOFER NU ERA ANGAJAT AL FIRMEI ,ci mi-a cumparat masina in luna feb.2008, de fapt atunci au fost intocmite documentele.ROVINIETA expirase in 29.05.2007,pe firma.Societatea folosea autoturismul doar in oras .Ce pot sa fac sa rezolv aceasta escrocherie a conducatorului auto la acel moment si apoi a cumparatorului acesteia,care nici nu a spus nimic.Va multumesc anticipat.#-o:((