avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate chiara

Activitate chiara

mersi mult.
Buna daca infiintez o societate comerciala si momentan sunt in somaj cand trebuie sa anunt pe cei de la somaj.
Buna as vrea sa intreb daca stie cineva ca vreau sa infiintez o societate dar nu stiu ce fel de cheltuieli se pot scade unde gasesc lista cu astea de exemplu sediul o sa fie intr-un apartament se poate scade si chiria si intretinerea? Va multumesc.
Răspuns la discuția SRL SAU INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Da imi trebuie autorizatie de la ANPC pentru comert cu bijuterii si mai trebuie sa ma inscriu si intr-un patronat .Mersi mult pentru raspuns.
Buna am o intrebare poate ma ajuta cineva as vrea sa fac import de bijuterii dar nu stiu care ar fii mai potrivit daca fac Intr.Ind. am voie sa folosesc mai multe coduri caen de exemplu vanzare on-line,vanzare cu ridicata,vanzare in standuri ,o alta intrebare daca am voie sa fac import cu Intr. Ind.?.Eu am mai intrebat de exemplu infiintarea unei srl e mai scumpa decat a unei inrt.ind. la camera de comert mi-au zis ca numai taxa de la ei e 1100ron nu e cam mult? Va rog sa ma ajutati cu niste idei eu as inclina catre srl am auzit ca in cazul in care vrei un credit bancar pe firma pe srl iti da mai usor. Va multumesc.