avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate cerneacristina

Activitate cerneacristina

Răspuns la discuția SNG 2011
Multa bafta celor care vor incerca in aceasta toamna la SNG. Cand se afiseaza lista cu candidatii, sunt curioasa cati veti fi pe loc, eu una am scapat de stresul de a mai merge la examen pt. ca deja am inceput munca la CAB ( am luat ex direct pe post in mai pe per. nedet. la Ilfov dar sunt repartizata la CAB) e foarte frumoasa meseria dar si foarte grea, in sept intram in sedinta, sa ne tineti pumnii. Bafta tuturo la examan!
Marione, as avea o rugaminte la tine, vreau sa vb ceva in privat cu tine, se poate o adresa de mail ceva?
Multumesc mult pentru sfat, Marione, cred ca o sa aleg Trib. Ilfov pana la urma, cu toate ca in leg. cu transferul eu nu sunt asa de sigura ca se poate, din cate am inteles cand se vacanteaza un post se da examen din nou, nu cred ca merge ca asa toata lumea ar veni in Buc, nu?Tu a cata esti in lista , ai avut prima optiune in lista Trib. Ilfov?
Eu din cate am inteles trebuie sa mergi personal acolo, la Curte, dar cel mai bine ar fi ca luni la ora 8 sa dai un tel si sa ceri la concursuri ca te lamuresc fetele de acolo.
Multumesc, felicitari si tie, eu sunt prima pe lista si trecuta la per. nedet. adica la trib. Ilfov, eu nu sunt asa incantata tinand cont ca stau la 2 statii de Trib Buc, o sa ma decid pana luni daca aleg per. nedet sau det.Eu vroiam neaparat Buc chiar daca e pe per det, am sunat la ei pot sa fac cerere dar nu stiu ce sa fac, nu stiu!
De la 1 noiembrie ar deveni functional!In ceea ce priveste contestatiile, a depus si o cunostinta de-a mea si spunea ca au fost destule acum nu stiu daca la studii superioare, schimbari vor fi cu siguranta in ceea ce priveste clasamentul final.
Pentru ce ai optat, ptr. Ilfov sau ptr. Bucuresti?Stii cumva la ce instante din Bucuresti sunt locuri vacante, eu am sunat azi la Curte si nu mi-au dat aceasta informatie, mi-au zis sa urmaresc site-ul ca o sa sa afiseze saptamana viitoare rez. finale.
Sa stii ca am avut bafta, am obtinut cea mai mare nota la studii superioare(9.63) sper sa fiu admisa!Nu am fost depunctata la penal pentru ca nu am redat art. 291 ca in legea 202.Astept sa vad unde o sa fiu repartizata acum!Multa bafta celor care vor incerca la SNG.
Bine ca ati adus in discutie acest art.-291 CPC- eu am avut o mare surpriza in legatura cu el; mai exact pe 18 mai am sustinut examenul scris organizat de Curtea de Apel Bucuresti pentru locurile vacante de grefier si unul dintre subiectele de la penal a fost citarea .......(art 291). Din pacate timpul pentru a pregati examenul a fost destul de scurt si eu una nu m-am uitat pe "mica reforma in justitie "(acest art 291 are unele modificari , adaugiri), am scris art. asa cum il ivatasem eu si nu o sa primesc decat ,sper eu , cu indulgenta jumatate din punctaj, asa ca aveti grija cu aceasta lege 202, eu nu stiam ca a intrat in vigoare , credeam ca din octombrie.Astept cu nerabdare afisarea rezultatelor sa vedem cum au apreciat , cat "au taiat" cei ce au corectat !Sper sa ma numar printre admisi!
Am si eu o intrebare la colega care ne-a dat lamuriri in ceea ce priveste proba practica : exista un anumit timp de redactare a textului, se poate corecta inainte de a-l printa, se dicteaza rapid?Ai mai sustinut concurs in care era si proba practica?Te-ai inscris la concurs acum la Bucuresti?